DHKP-C'İTİRAFÇISINDAN MALTEPE BELEDİYESİ İTİRAFI

DHKP-C’nin İstanbul yapılanması kapsamında yürütülen soruşturma Maltepe Belediyesine uzandı.

DHKP-C'İTİRAFÇISINDAN MALTEPE BELEDİYESİ İTİRAFI

İstanbul yapılanmasına soruşturma kapsamında itirafçı olarak ifade veren Örgüt kasası,Ceyhun Bay örgüte para akışıyla ilgili Maltepe Belediyesi’nden de para yardımı aldığını itiraf etti.Ceyhun Bay,Bu paraların(İKOM)a aktarıldığını söyledi.

PARALAR HALK KONSERLERİ İÇİN
Ceyhun Bay,Doğan Karataştan ile birlikte çalıştıkları DHKP-C’ nin düzenlediği konserler için para topladıklarını,CHP li Belediyelerden aldıklarını,Bunlardan bir tanesinin de Maltepe Belediyesi olduğunu Ceyhun Bay,dönemin Başkan yardımcısı Sinan Ç,O dönem Özel Kalem olan, şimdiki görevi ise Başkan yardımcısı Olan Melih M.ve O dönem Sendikacı Serdar K.İle görüştüklerini Gurup Yorum olarak ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.Parayı ise,300 Bin lira Serdar K.aracılığı ile aldıklarını itiraf etti.

 

Ali KILIÇ’LA DA GÖRÜŞTÜK

DHKP-C İtirafcısının verdiği ifadede Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ’la da bir kaç defa görüştüklerini söyledi.

MÜFETTİŞ ADI GEÇENLERİN İFADESİNİ ALDI

Bir kaç gün önce Maltepe Belediyesine gelen Mülkiye Müfettişi Bu olayda adı geçen,Başkan yardımcıları ve Serdar K.nın ifadelerini aldı.

2.NCİ HASAN HAYRİ ŞENGÜL VAKASI MI?
Eski Başkan yardımcısı Hasan Hayri Şengül'de yine Örgüte para yardımı yapmaktan,10 Yıl ceza aldı.Hasan Hayri ŞENGÜL Şu an Silivri E-Tipi Cezaevinde Bu olay akıllara 2.Hasan Hayri vakasını getirdi.

Müffetiş ifadelerinin ardından bundan sonraki süreçte neler olacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yargı mutlaka gereğini yapmalıdır
Yargı mutlaka gereğini yapmalıdır - 5 yıl Önce

Halit Ergün

SIRADAKİ HABER