Halı hırsızı kaza yapınca yakayı ele verdi!

Maltepe’de bir halı dükkânından 20 bin TL’lik halı ve kilim çalındı. Şüpheli, polisten kaçarken bir bahçenin duvarına çarptı.

Halı hırsızı kaza yapınca yakayı ele verdi!

ÖZEL HABER

İstanbul Maltepe’de bir halı dükkânından 20 bin TL’lik halı ve yolluk çalındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, araba ile kaçan bir kişiyi yakaladı. Şüpheli, polisten kaçarken bir bahçenin duvarına çarptı.

Olay Esenkent Mahallesi’nde gece saat 04.40 sıralarında bir halı dükkanında meydana geldi. Hırsızlık ihbarı alan polis, olay yerine intikal ettiğinde şüpheliler transporter tipi araçla kapısı açık bir şekilde hızla uzaklaşmaya başladı. Kovalamaca sırasında polis havaya ihtar ateşi açtı. Daha sonra şüpheli direksiyon hakimiyetini kaybedince kullandığı araçla bir evin bahçe duvarına çarptı.

4 AYRI SUÇTAN KAYDI TESPİT EDİLDİ

Hırsızlığı gerçekleştiren ve araçta bulunan dört kişiden üçü kaza sonrası kaçarken Ali D. (28) isimli şahıs yakalandı. GBT uygulaması yapılan şahsın ‘bakaya’ olduğu ve 'hırsızlık, uyuşturucu kullanma, mala zarar verme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından' kaydı bulundu tespit edildi. Şahısların kullandığı aracın plakasının çalıntı olduğu anlaşılırken araç yediemin otoparkına çekildi.

DÜKKAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Kaçan üç şahsın bulunmasına yönelik çalışma başlatılırken yakalanan şahıs Gülsuyu Polis Merkezi'de götürüldü. Hırsızlık sonucu çalınan 20 bin TL’lik halı ve yolluk dükkân sahibine teslim edildi. Bu arada iş yerine ait kapı zorlanma sonucu kullanılamaz hale geldi ve dükkânın camları da olay sırasında kırıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER