Kemalpaşa’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Kemalpaşa’da AK Parti ve MHP İlçe teşkilatları tarafından şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi.

Kemalpaşa’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Programa katılan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, şehitler tepesinin hiçbir zaman boş kalmayacağını vurguladı. 

AK Parti ile MHP Kemalpaşa ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen şehitlere saygı yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cumhur İttifakı bileşenleri olan AK Parti İle MHP İlçe Başkanları tarafından organize edilen şehitlere saygı yürüyüşü Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. 

Yürüyüş öncesi katılımcılara hitap eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, Türk milletinin asırlar boyunca ölürsem şehit, yaşarsam gazi anlayışıyla nice felaketlere göğüs gerdiğini ifade etti. 

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş da konuşmasında şehitlere rahmet ailelerine de başsağlığı dileklerinde bulundu. 

 “ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ DEĞİL”

Şehitlere saygı yürüyüşüne katılan AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar ise,  Türkiye’nin, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisinde olduğunu vurguladı.

Türk milleti olarak zulme karşı verilen hak mücadelenin devam edeceğine dikkat çeken Kırkpınar, “Neticeleri en az 100 yıl önceki kadar büyük olacak bir mücadeleden, ülkemizin ve Milletimizin menfaatlerini koruyarak zaferle çıkmak için başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz ve bizler gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarih boyunca hep işgallere, zulümlere maruz kalmış bu coğrafyada, mücadeleden bir an geri kaçarsak, bir an birliğimize beraberliğimize sahip çıkmazsak çok daha büyük bedeller ödeyeceğimizin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu büyük mücadeleyi verirken, kanlarıyla bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Zulme karşı verdiğimiz hak mücadelesi sonuna kadar devam edecektir. Şehitler tepesi hiçbir zaman boş değildir, boş kalmayacaktır” ifadelerini kullandı. 

Türkiye’nin haklı mücadelesinden hiçbir zaman geri durmayacağını dile getiren Milletvekili Kırkpınar, “Milletimizin desteği ve duası ile hiçbir şehidinin kanını yerde bırakmayacağız ve hiçbir ihaneti unutmayacağız. Milletimiz yanımızda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelecek, ülkemizi köşeye sıkıştıracağını zannedenlere tarihi bir ders vereceğiz inşallah” şeklinde konuştu. 

Programa; AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, önceki dönem Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş, MHP ilçe Başkanı Mustafa Gözütok, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, şehit aileleri ve gaziler ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER