PET İzmir'de Emniyetin Gösterisi Nefesleri Kesti

İZMİR 2020 Evcil Hayvan Ürünleri, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı etkinlikleri ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin (KEM) gösterisi nefesleri kesti.

PET İzmir'de Emniyetin Gösterisi Nefesleri Kesti

Fuar İzmir’de büyük alkış alan gösteriyi İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da izledi.

Türkiye’nin önemli şirketleri tarafından periyodik olarak dezenfekte edilen PET İZMİR 2020 Evcil Hayvan Ürünleri, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı hayvan severlerin adeta akınına uğradı.

Fuar İzmir’de Pazar günü akşam saatine kadar sürecek organizasyon her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Evcil Hayvanlar ve hayvan severlerin yaşam kalitesini yükselten organizasyonda sergilenen ürün ve hizmetler kadar etkinlikler de dikkat çekiyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Köpek Eğitim Merkezi'nde (KEM) yetiştirilen köpekler ve eğitmenleri nefes kesen bir gösteriye imza attı. Otur, gel, git ve selamla gibi komutlarla eğitmenleri tarafından yönlendirilen köpekler gösterinin açılışını yaptı.

Bariyerleri hızla atlayan, çemberlerden geçen köpekler sportif yapıları ile beğeni topladı. Kötü niyetli kişilerin bertaraf edilmesinde polise destek veren köpekler ilgi ile izlendi. Silahlı kişileri etkisiz hale getiren köpekler ziyaretçilerden tam not aldı.

Kalkanlı polislerin barikatını aşmaya çalışan göstericilere eğitimli köpekler dur dedi. Polis kalkanlarının üzerinden atlayan köpek göstericiyi etkisiz hale getirdi. Nefes kesen gösterinin finali ziyaretçilerden büyük alkış aldı.

Gösteriyi coşkuyla izleyen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın Köpek Eğitim Merkezi (KEM) eğitmenlerinden bilgi aldı. Köpek Eğitim Merkezi’nin çalışmaları ve güzel gösterileri için Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’a bir plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER