Maltepe'nin paraları çöpe mi gitti?

Maltepe Belediyesi,Süreyya Paşa Vakfına Gezici Kütüphane olarak kiralanan araçlar hurdalığa mı gitti?

Maltepe'nin paraları çöpe mi gitti?

Maltepe Belediyesi ve Süreyya paşa  Vakfı tarafından Hurda olarak 10.000 TL.Gezici Kütüphane projesi için getirilen ve çekme belgeli olduğu olduğu iddia edilen otobüsleri Bugüne kadar hizmet vermeden bekletildiği Ulaştırma Müdürlüğüne ait parktan kaldırılarak götürüldüğü.
2016 Yılında Ak Parti Meclis üyesi Mahmut Yurduseven tarafında da Meclis oturumunda önerge olarak göndeme gelen, Gezici Kütüphane Otobüslerinin iddialara göre O O tarihte 4 Otobüs'ün  15 Bin liraya satın alındığı  ve araçların çekme belgeli olduğu,gündeme gelmiş fakat 900 bin Türk lirası fatura edildiği iddiasıda gündeme gelmişti. Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Bu önergeye cevap veremediği söylendi.

Belediyeden Bu konuyla ilgili hiç  bir açıklama yapmazken,AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yurduseven verdiği önergede Vakıf üzerinden 900 Bin Lira verilerek alındığını iddia etmişti.


ÇEKME BELEGELİ ARAÇ TRAFİĞE ÇIKAMAZ

Bu iddialar doğruysa resmi olarak Trafikten çekilen( Çekme Belgeli Araç) zaten Trafiğe çıkamaz ! Diyelim ki kamu olduğu için Bir imkan tanındı,Hizmet vermeyecek araçlara neden para ödendi?

Trafiğe çıkamayan araçlar Nasıl olurda gezici Kütüphane yapılabilir ?
Kiralandığı günden Bugüne kadar Hurda vaziyette Maltepe Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü Parkında bekletilen Otobüsler Bugün itibarıyla bulunduğu yerden kaldırılıp çekicilerle götürüldü.

 

HALKIN PARASI ÇÖPE GİTTİ
Gezici Kütüphane olarak onca paraya kiralan ve hizmet verecek diye,ödenen onca para kimin cebine gitti Bu işte sorumluluğu olanlar hesap vermeli.

Vakıflar Genel Müdürlüğü ve
Sayıştayın değerli üyelerini uyarıyoruz!
Buna kim dur diyecek?
Belediye Açıklama yapar  Belgelerini verirse Buradan duyuracağız.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER