HAYATINDAKİ İŞARETLERİ OKUYABİLİYOR MUSUN?

Hepimiz, üstümüze düşen çerçeve de yaşantımızı devam ettirirken, mantık alanı yoğun olsa da, aslında sistemsel diyebileceğimiz ve belki de gidişatı bize ifade eden olay ve durumlar da yaşıyoruz. Fakat mantık alanımız yüksek olduğu için, bunu fark edemeden hatta anlam bile vermeden, mantıklı bir şekilde yola devam ediliyor.

Hani eskiler, her şer de bir hayır vardır derler ve insan ancak olgunlaştıkça o şerrin bir hayır ile gizli olduğunu anlar. O anda, bazen isteklerini o kadar diretir ki insanoğlu, fark edemez asıl olanı. O an için sadece oluşun gerçekleşmesi hırsı söz konusudur. İşte, görünmeyenin altındaki gizler de hayatın işaretlerinden biridir. Israrla devam etmeyen, hep aksi giden konular, bir türlü hayata aktaramadığımız projeler, ilerlemeyen ne varsa, o ilerlemeyen alanın da size sessiz bir mesajı vardır.

Sessiz mesajları merak ediyor musunuz?

Onları merak etmek güzel fakat bir o kadar da akışa girmek gerekiyor ki, bu mesajları fark edebilme noktasına gelelim. Akışa girmek, son günlerde pek moda kelimelerden biri, pek çok kişi kullanmakta ve neredeyse çoğu zaman duyuyoruz. Nasıl akışa girilebilir ki? Özellikle de bu kadar mantık odaklı düşünürken, her şeyi kontrol etme isteği ilk sıradayken, akışa girmek, olana kendini bırakabilmek, olan durumlar karşısında hırs yapmadan yola devam etmek o kadar da kolay ve rahat olabilir mi?

Ve olabilseydi eğer, işte o zaman, hayatınızda ilerlemeyen bir konu varsa, onun sizin için gerekli bir deneyim olmadığını yada artık bitmesi gerektiğini yada hiç başlanmaması gerektiğini çok daha kolay fark edebilirdiniz. Mesajları alabilmek aslında akışa girebilmek ile senkronize bir durum. Yoksa her anımızda, mesajlar ve bilgiler bizi kuşatmış durumda.

Tabii biraz da ilahi evren’den gelen evrensel bilgilere inancın olması gerekiyor. Örneğin, bir yere gideceksiniz fakat evden bir türlü çıkamıyorsunuz, çıkacakken telefon çalıyor, çıkacakken kapı çalıyor, çıkacakken bir şey unuttuğunuzu fark ediyorsunuz. Buna rağmen evden çıktınız ve başka bir aksilik olabilir.

Uçağını kaçırdığında, kaçırdığı uçağın düştüğünü öğrenen pek çok insana rastlamışsınızdır. İşte bu ilahi adalettir, henüz ölüm zamanı gelmeyen kişi, bir şekilde o uçağa binemez. Hayat da bazen bize bir şeyler anlatıyor, olmuyorsa zorlama diyor mesela. Yada bazen oldurtmuyor bir şeyleri, tıpkı uçağı kaçıran adam gibi.

Ancak şunu belirteyim ki, bilinç altı çalışmalarında dirençtir olmayan konular, değişim direnci yada değişim korkusunun sonucudur. Bunu da dip not olarak belirtmek istedim ki, bilinç altının gösterdiği dirençler ile çok farklıdır bu konu. Güvenli alandan çıkma konusu devreye girdiğinde, bilinç altı direnmektedir, İlahi akıştan gelen mesajlar ise daha çok genel yaşamınızda ilerlenmemesi gereken durumlarda kendini gösterir yada değişmesi gereken konulardaki ilerlemelerin olmayışı da farklıdır. Mesela işinizde istediğiniz ilerleme olmuyorsa, bilinç altı kalıplarına bakılmalı ve kaynak duygular üzerinde durulmalıdır, defalarca iş değiştirip gene aynı durumda olabilirsiniz, bu işyerinin hayırlı olmadığını değil, siz de değişmesi gereken alanı ifade etmektedir.

Mesela, bir ilişkiye başlayacaksınız, o kişi ile ilerleme olmuyor, bu durum, o kişi ile enerji frekansınız uygun olmadığı için ilerleme olmadığını gösterdiği gibi sizin ilişki sorunlarınızı da değiştirmeniz için bir gösterge olabilir. Karşı cinse bakış açınızı değiştirmeniz için bir fırsattı belki,

Her ne şekilde olursa olsun, sessiz mesajların dili birden fazla ve okuması o kadar kolay olmayabilir ama buna rağmen sadece seçenekleri göz önüne alarak değişim yoluna gidilmesi gerektiğini söylemektedir. Ancak, insan nasıl ölçülebilir bir varlık değilse, insanın yaşadığı her olay ve durum da farklıdır, bize farklı farklı bilgiler verir, o nedenle her mesajın içeriği de tamamen farklıdır. Hayat her zaman mesajlarla dolu, bu mesajları görmeye kendinizi açmakta mümkün, kendinizi kapatmanız da mümkün, her konunun ve değişimin bir zamanı var ve her değişim, her farkındalık zamanı geldiğinde güzel.

Farkındalık olması dileğiyle.

Sevgiler,

Doğa Gülay Cirban

Sosyolog

Aile, İlişki ve Evlilik Danışmanı

Regresyon Danışmanı

Bilinç altı Arınma Danışmanı

Enerji Terapisti

Eğitmen

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkü öcal
Ülkü öcal - 2 yıl Önce