Babasının mallarını ele geçirdi

Alkol sorununu aşamayan Mehmet Çırpıcı'nın borç batağına düşünce babasını akıl hastanesine kapatarak mallarını ele geçirdiği ileri sürüldü.

Babasının mallarını ele geçirdi

Bir dönem İzmir'in tanınmış isimleri arasında yer alan Mehmet Çırpıcı hakkında ortaya atılan iddialar magazin dünyasını karıştıracak cinsten. İşte İzmir gündemini karıştıran o iddialar: 

İddialara göre Mehmet Çırpıcı maddi zorluk içine girince alkol ve kumar batağına düştü. Bu sayede bütün mal varlığını kaybeden Mehmet Çırpıcı borç batağından çıkamayınca babasının mal varlığını elinden almak için harekete geçt.

Müsrif işadamı, babası Zeki Çırpıcı için "Akli dengesi yerinde değildir" diye sahte rapor aldı ve babasını hastaneye yatırdı. Mehmet Çırpıcı bu sayede babasından sahte imza ile bir malını üstüne geçirdi.

Yaklaşık iki yıl babasını akıl hastanesine kapatan Çırpıcı'ya ablaları Fatoş Çırpıcı ve Ayşe Çırpıcı da sessiz kaldı. Babasından haksız olarak ele geçirdikleri malları satarak borçlarını kapatan Mehmet Çırpıcı, kalan parayla eşi Nükhet Çırpıcı ile lüks bir hayat kurdu.

Babasını bile bile ölüme terk ettiği ifade edilen Mehmet Çırpıcı'nın bununla da kalmayıp babasının adına olan limiti yüksek kredi kartları ile kuyumculardan yüklü miktarda altın alıp daha sonra bozdurarak lüks yaşamlarına devam etti.

Şimdilerde elinfe avucunda ne varsa tükettiği kaydedilen Mehmet Çırpıcı'nın İzmir ve İstanbul'daki bir çok işadamına yaklaşık 3 milyon borç yaptığı öğrenidi.

Kaynak: Ali Başak / gezenkus.com

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ugur ozkan
Ugur ozkan - 4 yıl Önce

Allah herkese gönlüne gore versin

SIRADAKİ HABER