Kemal Sunal'ın Şener Şen'le ilgili düşüncesi neydi? İşte 34 yıl önceki röportaj!

Kemal Sunal, birlikte birçok filmde rol aldığı Şener Şen ve İlyas Salman'la ilgili 34 yıl önce verdiği röportajda ilginç ifadeler kullanmıştı.

Kemal Sunal'ın Şener Şen'le ilgili düşüncesi neydi? İşte 34 yıl önceki röportaj!

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden tam 19 yıl geçti.

Kemal Sunal'la birlikte sayısız filmde rol alan arkadaşlarının da bir kısmı yaşamını yitirirken bazı usta sanatçılar ise hayatta ve oyunculuk kariyerine devam ediyor.

Hiç kuşkusuz Kemal Sunal kendi yeteneklerinin yanı sıra birlikte rol aldığı yetenekli isimlerle de Türkiye'ye mal olmuş filmlere imza attı.

Bu isimlerden en önemli iki sanatçı hiç kuşkusuz Şener Şen ve İlyas Salman.

Peki Kemal Sunal birçok filmde harika ikili oldukları bu isimlerle ilgili neler düşünüyordu?

Sizi 1985 yılına götürelim ve Kemal Sunal'ın Ses Dergisi'ne verdiği röportajda Şen ve Salman hakkındaki sözlerini paylaşalım.

İşte Kemal Sunal'ın Şener Şen ve İlyas Salman yorumu:
 
– İlyas Salman ile Şener Şen için görüşleriniz nedir?

– Hepsi benim arkadaşım. Şener Şen iyi oyuncudur, kabiliyetlidir. İlyas Salman’ın başarısı bu kadardır. Bundan ileriye gidemez. Sert bir suratı var. Şener’le beraber oynuyorduk. Benim bir sürü filmimde oynadı. Açmazcılık yapıyordu. Yani kavuklu¬pişekar ikilisini oluşturuyorduk. Şimdi tek başına bir deneme yapıyor. Bilemiyorum, daha onu da göreceğiz. Ama belli mesuliyetleri alıp film yapacağına, ikinci adamı oynamaya devam etseydi bence kendisi için daha yararlı olurdu.

Söyleşi: Yener Süsoy
8¬9 Mayıs 1985 tarihlerinde Ses dergisinde iki bölüm halinde yayımlandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER