TV35 birinci yılını kutladı

İzmir’in tek ulusal yayın yapan kanalı TV35 birinci yılını Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki muhteşem geceyle kutladı.  

TV35 birinci yılını kutladı

İzmir görkemli kutlamada buluştu!
Tarihi Havagazı Fabrikası’ndan gerçekleşen TV35’in birinci yıl kutlamasına Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Özcan Durmaz, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, DSP İzmir İl Başkanı Hüseyin Kireç, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, AK Parti İzmir Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişli, pek çok siyasi partinin temsilcisi, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İzmir cemiyet hayatının tanıdık simaları katıldı. Gecede aynı zamanda İzmir’in en eski ve en etkili internet gazetelerinden Egepostası’nın da 11. yılı kutlandı.

 

UMUTOĞULLARI: BİZ İZMİRLİYİZ

Büyük bir heyecan duyduğunu belirterek birinci yıl kutlama konuşmasını yapan TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları: “Türkiye'de televizyon kanalın olmayan Şırnak, Bitlis, Hakkâri, Muş, Van, Ardahan, Bayburt, Tunceli, Bingöl, Sakarya illerinde yerel TV kanalı yok…

İzmir Türkiye’nin en büyük 3. ili olmasına rağmen daha geçen seneye kadar televizyonu olmayan iller arasında İzmir’de vardı… Ve Türkiye’de ekonomik krizin olduğu bir dönemde biz büyük bir cesaret örneği göstererek bu iller arasından İzmir’i çıkarmayı başardık…


‘BEN SANAYİCİ DEĞİL GAZETECİYİM’

Ben sanayici ya da bir fabrikatör değilim, ben gazeteciyim. Hayatımı bu meslekle kazanıyorum… Ve bu kanal bir gazetecinin kurduğu televizyon kanalı… Yani anlayacağınız gazetecilerin televizyon kanalı… İlk kuruluş lansmanın da ifade etmiştim. “Bu kanalı biz kurduk ama siz yaşatacaksınız”


BİZ İZMİRLİYİZ

Konuşmasında İzmir ve İzmirli farkından da bahseden Umutoğulları “ Evet, sevgili dostlar sizin desteğinize çok ihtiyacımız var. Destek sadece ekonomik destek değil, bu kanalı izleyerek, izleterek, takip ederek destek olabilirsiniz…  Evet, sevgili dostlar Biz İzmirliler özgürlüğümüze düşkün bir milletiz… Kendimize has bir yaşam tarzımız var…

İzmirli olmak ayrıcalıktır… Gerçek İzmirliyi 500 metreden tanırsınız. Arkadaşlarıyla Sevinç Pastanesinin önünde buluşan herkes sizin için İzmirlidir. İzmir'den başka hiçbir yerde boyoz bulamadığınızda anlarsınız kıymetini...

Kordonda körfeze karşı çayınızı yudumlamak, Saat kulesinin inanılmaz manzarası eşliğinde kuşlara yem atmak, Körfezin iki yakasında Karşıyaka- Göztepe arasında yaşanan derin rekabet. Çamaşır suyu - Klorak ikilemini mutlaka yaşamışsınızdır. Gevreğe simit, çiğdeme çekirdek, darıya mısıra diyen bir insanla çok rahat tartışmaya girebilirsiniz.

Bizde "Sigorta" ya da "şalter" atmaz, "asfalyalar" atar. Tüm dünyaya nam salmış güzellikteki kızları sadece İzmir'de görebilirsiniz. Başka bir şehirde yaşamak zorunda kaldığınızda tekrar İzmir'e dönmek umuduyla motive olursunuz.

Aslen İzmirli olmasanız bile yaşamaya başladığınız birkaç yılsonunda birisi size “Nerelisiniz?” diye sorduğunda 'İzmirliyim' dersiniz. Çünkü öyle hissedersiniz.

Çünkü İzmirli olmak bir yaşam tarzıdır, ömrünüz boyunca gururla taşıyacağınız bir madalyadır. İşte biz İzmirliyiz…

Sevgili dostlar İzmir’in dünyaya açılan tek penceresi olan TV35 bu duygularla yaşanan İzmirlilerin çok yakından takip ettiği bir televizyon kanalı…  İzmir dışında yaşayan gerek İzmirli olan olmayan ve  İzmir’i takip eden izleyicilerimizden aldığımız muhteşem sözler bizlerin motivasyonunu artırmaktadır.

Bu motivasyonun devam etmesi ve İzmir’in tek “ulusal kanalı” olan TV35 kanalının yayın hayatına büyüyerek devam ediyor…  Türksat Uydusu, DSMART, Türkcell TV PLAS, İP-Tvler ve çok yakında bölge’de “KABLO TV” ile yayın ağını genişleterek devam ediyor” diye konuştu.

Mithat Umutoğulları’nın büyük alkış alan konuşması sonrası TV35’in ekran yüzleri ve Egepostası ekibiyle birlikte hazırlanan iki pastayı kesildi. Büyük bir coşkuyla kutlanan TV35’in birinci yaşına korona virüs paniğine rağmen beş yüzün üzerinde davetli katıldı.

 

‘BÜYÜK BİR DON KİŞOTLUK’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: “Çok heyecan duyuyorum, yürekten kutluyorum.

Böyle bir şeyi, yoktan var etmek büyük bir Don Kişotluk. Basının içinde bulunduğu durumu hepimiz biliyoruz.

Buna rağmen böyle bir işte yolu tutturmak büyük bir olay. Ekibiyle birlikte yolu tuttular. Bütün ekibi kutluyorum.

Biz olanca gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki insanlarımızın haber alma özgürlüğü ekmek kadar su kadar kıymetli. TV35 işte bunun teminatlarından biri.”


‘GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR HİZMETİ VERİYORSUNUZ’

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: “Öncelikle TV35’in birinci yılını kutluyorum. İzmir’de temel ihtiyaç olan yerel televizyonların kalıcı ve uzun süreli olmasından yanayız. TV35 İzmir’deki bu boşluğu dolduran kanalımız. Gerçekten önemli bir hizmeti veriyorsunuz.

İzmir’deki yerel çalışmaları duyurmanız ve halkı bilinçlendirmeniz bizler için de halkımız içinde çok önemli. Ben büyük bir mutluluk duyuyorum birinci yılınızı tekrar kutluyorum. Umarım daha da fazla büyürsünüz ulusal düzeyi de geçersiniz.”


‘HER ZAMAN TV35 İLE BERABERİZ’

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: “TV35 İzmir’deki büyük bir eksiği kapattı. Şu anda yereldeki tek televizyon. Bu süreç içinde yaptığı programlarla toplumun her kesimine dokunan bir televizyon. Bir yıl çok çabuk geçti. Ama ben attığı adımlarda başarılı olacağını düşünüyorum. Her zaman TV35 ile beraberiz.”


‘AİLE GİBİ OLDUK’

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: “Öncelikle yaş gününüz kutlu olsun çünkü TV35 İzmir’in televizyonu. Yıllardan beri böyle bir ihtiyaç vardı. Çok da güzel bir ekiple TV35 İzmirli ve Egelilerin tercih ettiği bir kanal haline geldi.

Hepinizi tebrik ediyorum. Aile gibi de olduk. İzmir’in, Menemen’in ve diğer ilçelerimizin sesini duyuruyorsunuz.

Bunca medya kartellerinin olduğu bir ortam bu cesareti göstermek kolay değil. Bir yıldan beri takip ediyorum ve sonuna kadar takip etmeye devam edeceğiz.”


‘NİCE YILLARA DİLİYORUM’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: “İzmir’in yerel televizyonu olmaması büyü bir boşluktu. TV35 bu boşluğu doldurdu. Bir yaşını doldurduk. Nice yıllara nice on yıllara diliyorum.”

 

TV35 Genel Müdürü Halil Solak: "Çok zor bir yola çıktığımızı biliyorduk. Gözbebeğimiz TV35 için gece gündüz çalıştık. Aile gibi olduğumuz ekibimizle birinci yılımızı geride bıraktık. İzmirlilere daha çok dokunduğumuz nice yayınlarda birlikte olmak dileğiyle iyi ki varsın TV35, iyi ki varsın Egepostası."
 

‘BİZLERİN SESİ OLMAYA DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM’

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı ve AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak: TV35’in birinci yılın kutluyorum. Bir yıl öncesine kadar İzmir televizyonu olmayan bir şehirdi.

Girişimci kardeşimiz Mithat Umutoğulları bu kanalı kurarak İzmir’i bu listen çıkarmıştır. Umutoğulları’nı kutluyorum ve teşekkür ediyorum.

Ege İhracatçı Birlikleri olarak yerel basınla ilişki içindeyiz. Yerel basına bütçemiz el verdiğince destek oluyoruz. TV35’teki ‘İhracatın içinden’ programından çok memnunuz, sektörümüzle ilgili her şey bu programda yer buluyor. TV35’in uzun ömürlü olması ve bizlerin sesi olmaya devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

 

Modacı Selin Sintaç: “İzmir’e güzellikler kazandıran programlara yer veren. Bizim kanalımız dediğimiz bir televizyon. Ailecek izliyoruz. Onurlu gururla bütün arkadaşlarıma İzmirimizin televizyonuna öneriyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER