Koşuyolu Ailesi “Geleceğe Nefes” Veriyor

Tarım ve Orman Bakanlığı himayelerinde düzenlenen “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Hastane bahçesine fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. 

Koşuyolu Ailesi “Geleceğe Nefes” Veriyor

Ulusal ve uluslarası düzeyde başta kalp olmak üzere birçok alanda referans merkezi olan Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırıma Hastanesi sosyal faaliyetlerle de çalışan motivasyonunu önemsemesiyle biliniyor. Sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaştırılmaları amacıyla Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde birçok etkinlik düzenlenmektedir.  T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı himayesinde düzenlenen “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında da 11 Kasım 2019'da saat 11:11'de, 81 ildeki 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidanın toprakla buluşma anında Hastane  bahçesinde de etkinlik gerçekleşti. Koşuyolu Ailesi’nin geleceğe nefes verdiği etkinliğe Hastane Yönetimi ve tüm çalışanları katıldı. 

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ; Türkiye'yi Guinness Rekorlar Kitabı'na taşıyacak 11 milyon ağacın geleceğe miras bırakılacağı 'Geleceğe Nefes' adı verilen bu ağaçlandırma seferberliğinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Hastane personellerinin, hasta ve hasta yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik dikilen fidanlar eşliğinde verilen mutlu pozlarıyla tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Kaan
Mustafa Kaan - 4 yıl Önce

Ağaçta bir insan!!!!

SIRADAKİ HABER