Rektör Budak, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 2020’nin son gününde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Rektör Budak, sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı

24 saat kesintisiz hizmet veren görevi başındaki çalışanlara sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dileyen Rektör Budak, “Kutsal bir mesleği icra eden sağlık çalışanlarımız, 2020’de inanılmaz işler başardı. Gayretli çalışmalarından dolayı her birini tebrik ediyorum.

2021’in özellikle pandemiyi yendiğimiz, maskelerden kurtulduğumuz tekrar bir araya gelebildiğimiz bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, her yıl olduğu gibi yılın son gününü görevi başında olan çalışanlarla geçirdi. EÜ’nün farklı noktalarında görevli çalışanları ziyaret eden Rektör Budak’ın bir durağı da EÜTF Hastanesi oldu. İlk olarak acil serviste görevli sağlık çalışanlarıyla buluşan Rektör Budak, “2020 hem kentimiz açısından hem de ülkemiz açısından zor bir yıl oldu.

Bir yandan deprem diğer taraftan pandemi zorlu süreçlerden geçtik. Tüm bu süreçlerde, sizlerin üstün gayretleriyle üniversitemizin kaliteli sağlık hizmeti sunumunu aksatmadan sürdürdük.

Diğer taraftan 2020, üniversitemizin araştırma üniversitesi olma hedefleri açısından verimli bir yıl oldu. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta Saraç, bu başarımızı senato toplantımıza bizzat katılarak ifade etti.
 

Üniversitemizi birlikte geleceğe taşıyoruz. Ege Üniversitesinin bir mensubu olmaktan ve sizler gibi değerli ekip arkadaşlarımın olmasından büyük mutluluk duyuyorum. İnanıyorum ki 2021 yılında, araştırma üniversitesi olma hedeflerimize ulaşacağız.

Ülkemizin geleceğine daha çok çalışarak daha çok katkı sunacağız. Gerek sağlık hizmetleri sunumu gerekse de akademik çalışmalarla üniversitemize kıymetli katkılarda bulunan tüm çalışanlarımızın yeni yılını kutluyorum.

Kutsal bir mesleği icra eden sağlık çalışanlarımız, 2020’de inanılmaz işler başardı. Gayretli çalışmalarından dolayı her birini tebrik ediyorum. 2021’in özellikle pandemiyi yendiğimiz, maskelerden kurtulduğumuz tekrar bir araya gelebildiğimiz bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Rektör Budak, daha sonra başhekimlik önünde tıp fakültesi, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Buradaki ziyaretin ardından Rektör Budak, güvenlik noktalarıyla öğrenci köyündeki çalışanların yeni yılını tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER