Türk Sağlık Sen Başkanı Karalama Kampanyasına Dur Dedi

Türk Sağlık-Sen İzmir 2.No'lu Şube Başkanı Şenol Atıcı Malum Sen tarafsız idarecilere asılsız iftira atıyor dedi.

Türk Sağlık Sen Başkanı Karalama Kampanyasına Dur Dedi

             Başkan Atıcı: Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde haksız taleplerde bulunarak yönetimi baskı altına almak isteyen malumsen yöneticileri,  bu haksızlığa izin vermeyen tarafsız yöneticileri basın yoluyla karalama politikasına başvurmuştur.

   Malum Sen tarafsız idarecilere karşı basında asılsız haber vererek kendi işbilmezliğinin üstünü örtmeye ve konuyu manupule ederek durumu kurtarmaya çalışıyor. 

             Bu haksız tutumundan dolayı da Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde çalışan sağlık çalışanı arkadaşlarımız tepkisini göstermiş, malum senden istifa etmiştir. 

          

            Sözde yetkili sendika %4 zammın hesabını vermekte zorlanmaya başlayıp üyelerine izah edemeyince suçu tarafsız idarecilere atarak günü kurtarmaya çalışıyor. Ancak; biz malum senin bazı hastanelerde hangi idarecinin paçasına sarılıp sendikacılık yaptığını biliyoruz. Biz bugüne kadar Türk Sağlık Sen olarak, alanda adam gibi sendikacılık yaptık. Siz ise, tarafsız bir idareci görünce sudan çıkmış balığa döndünüz. Şimdi de bu tarafsız idarecilere ithamda bulunarak basın da asılsız haberler yapıyorsunuz. 

             

           Malumsenin yaptığı açıklamada İl Sağlık Müdürüne, Menemen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimine,  basın yoluyla karalama politikasının içi boş asılsız iddiadan başka birşey değildir. 

           Sendika hak arama kurumudur. Bunu artık öğrenin. Haksızlık yapma kurumu değildir. Yıllardır bunu yaptınız. Şimdi buna müsaade edilmeyince ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette, işini yapmak isteyen idarecilere çamur atarak beceriksizliğinizi bu şekilde üstünüzden atmak yoluna gittiniz. Ama artık sağlık çalışanı sizin bu tavır ve tutumunuzu yutmuyor. 

             

          Gerçek sendikacılık sağlık çalışanının özlük haklarını savunmak, iş barışını sağlamak, refah seviyesini yükseltmek, toplu sözleşme döneminde sağlık çalışanının hakkını savunmaktır. İdarecileri baskı altına alarak bugüne kadar yaptığınız sendikacılık artık çürümüştür. Sağlık çalışanının sendikalardan beklediği Çamur at izi kalsın anlayışı değil, haksız tutumları ortadan kaldırmak ve bunun için mücadele etmektir. 

            

           Biz Türk Sağlık Sen olarak, bugüne kadar yanlışın karşısında, doğrunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 

           Siz malumsene tavsiyemiz, idarecilerle sendikacılık yapmayı bırakın. Sağlık çalışanının gerçek sorunlarıyla mücadele etmeyi öğrenin artık. Şu başhekimi göreve getirdik, şu başhekimi görevden aldırdık, bu müdürü biz getirdik, şu müdür yardımcısını biz aldırdık diyerek yaptığınız sendikacılık artık gitmiyor. 

            Devletimizi ve kurumlarımızı yıpratmak yerine  liyakatı esas alan bir sistemin savunucusu olmak doğru olandır. Ben yaptım oldu mantığıyla değil, sağlık çalışanlarımızın taleplerini göz önüne alarak sendikacılık yapılır.Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 15:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adalet arayan kurt
Adalet arayan kurt - 4 yıl Önce

Tam yerin de bir tespit....Sizi Kutluyorum

SIRADAKİ HABER