AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan Hasankadı'ya geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan Hasankadı'ya geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan Hasankadı'ya geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclis Üyesi Giray Gülsoy ile birlikte, Hasankadı Beldesinde yaşanan sel afeti nedeniyle Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve Hasankadılara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ilk olarak beraberindeki heyet ile birlikte Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Önceki dönem Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan’ın da yer aldığı ziyarette Milletvekili Tunç başkan Emiroğlu’na Hasankadı Beldesinde yaşanan sel taşkınları nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, mağduriyetlerin giderilmesi için destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Tunç Hasankadı Beldesinde selin etkili olduğu mahalleleri de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Tunç, selin yaşandığı ilk saatten itibaren Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner başta olmak üzere bütün kurum yetkilileri ile irtibat halinde olduğunu ifade ederek, çalışmaların takipçisi olduğunu söyledi. Selde can kaybımız olması bizleri derinden üzmüştür diyen Tunç, maddi hasarlar giderilir dedi.

Hasankadı Beldesinde yaşanan sel afetinde hayatını kaybeden İsa Akgün ile İbrahim Çeliktaş'ın ailelerine taziye ziyaretinde de bulunan Milletvekili Tunç ailelerle acılarını paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER