Başkan Şahin Liderimizin Emrindeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin tamamlanan ilçe kongreleri hakkında bir açıklama yaptı.

Başkan Şahin Liderimizin Emrindeyiz

Başkan,Şahin yaptığı açıklamada “amacımız liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde 2023 yılını karşılayacak kadroları ve İzmir’de Türk Milliyetçiliğinin bayrağını yükseltecek teşkilatlarımızı oluşturmaktır. Kongrelerimiz bizim için buluşma ve geleceğimizi planlama zeminidir.” Dedi.

İzmir’in kurtuluş günü Dokuz Eylül’de Buca ve Karşıyaka kongrelerini geçekleştiren MHP İzmir İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonunda 13 ilçenin daha kongrelerini tamamladı. Kalan onbeş ilçe kongresi de önümüzdeki hafta sonu tamamlanacak. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ilçe kongreleri süreci hakkında yaptığı açıklamada; “Kongrelerimiz Ülkücü şuur ve milli hassasiyetler çerçevesinde büyük bir olgunlukla gerçekleşiyor. Bu konuda tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yaşadığımız bu zorlu salgın döneminde görevinin bilincinde, dikkat ve hijyen kurallarına uygun kongre organizasyonları tertip ediliyor, bu da hepimiz açısından sevindiricidir” vurgusunu yaptı.

İstiklal ve İstikbal İçin Birlik

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezin talimatıyla tek adaylı geçen MHP kongrelerinin tüm yurtta kullandığı özsöz ise “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Birlik, Kazanan Türkiye Olacak” ifadelerinden oluşuyor. Açıklamasında kongrelerin tek adaylı geçmesi hususuna da yer veren Şahin; “Birlik bizim için en önemli kavramlardan biri. Söz konusu Millet, devlet ve MHP olunca da birlik daha büyük bir anlam taşıyor. Genel Başkanımızın İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Birlik özsözüyle isimlendirdiği kongrelerimiz tek adaylı, isimler üzerinde mutabakat sağlanmış ve büyük Türkiye hedefine kilitlendiğimiz mevzilerdir. Liderimizin de açıkça ifade ettikleri gibi ülkemizde son yıllarda yaşanan beka düzeyindeki tehditlerle aynı öneme rastlayan kongrelerimiz emperyalizst güçlere verdiğimiz en .güzel cevaptır. Başta Milletvekillerimizi, bütün teşkilat mensuplarımızı ve gönüllü kuruluşlarımızı bu birlik etrafında görmek gerçekten bizlere büyük güç veriyor. Birliğimiz adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Teşkilat Bütünlüğü

İzmir’de Türk Milliyetçilerinin bir bütün olarak hareket ettiğini de vurgulayan Şahin, “teşkilatlarımızın disiplinli ve ahenkle çalışmalar sergilemesi partimiz adına İzmir’de büyük adımlar atmamıza sebep oluyor. Kısa zamanda 15 ilçemizin kongresini istenilen amaca uygun olarak gerçekleştirmek her şeyden önce davasına inanmış ve parti disiplinine yürekten bağlanmış dava arkadaşlarımızın eseridir. Onlarla birlikte olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

MHP İzmir’de İlçe Kongrelerinde görevine devam eden ve yeni görev alan ilçe başkanları ise şöyle sıralanıyor; Buca Bahadır Altınkeser, Karşıyaka Akif Yılmaz, Bayraklı Tuncay Aslan, Bornova Turan Otlu, Kemalpaşa Mustafa Gözütok, Ödemiş Oktay Akıllı, Tire Arif Demirkan, Kiraz Musa Özdemir, Beydağ Muhittin Yazıcıoğlu, Selçuk İbrahim Ali, Bayındır Şevki Aksu, Karaburun Erkan Özen, Seferihisar Ahmet Şeremet, Narlıdere, Metin Keskin, Güzelbahçe Kamil Cesur, Balçova Fazıl Şahin.

MHP İzmir İl Teşkilatı Bergama, Aliağa, Menemen, Karabağlar, Dikili, Kınık, Foça, Çiğli, Konak, Gaziemir, Torbalı, Menderes, Urla ve Çeşme ilçe kongrelerini ise bu hafta gerçekleştirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER