Milletvekili Tunç Başarılı Öğrencileri TBMM de Misafir Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra İlçesinden gelen başarılı Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri TBMM’de misafir etti.

Milletvekili Tunç Başarılı Öğrencileri TBMM de Misafir Etti

Amasralı öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Salonu ve diğer kısımlarını gezdiren AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TBMM genel kurulunda öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin değişik konulardaki sorularını cevaplandıran Milletvekili Tunç, "Sizleri Gazi Mecliste görmekten büyük bir mutluluk duydum. Burası Millet iradesinin temsil edildiği dünyadaki tek gazi meclistir ve iki defa gazilik ünvanı vardır. Birincisi Kurtuluş Savaşında ikincisi 15 Temmuz da. Milletin kendi iradesi ile kurduğu meclis 15 Temmuzda vatan hainleri tarafından bombalanmış işgal edilmek istenmiş ancak millet kendi meclisine bir kez daha sahip çıkmıştır. Burada gördüğünüz bomba izleri tarihi unutturmamak adına koruma altına alındı. Umarım siz gençler buraları gördükçe bu hain girişimlerin ülkemize nelere mal olduğunu unutmayacaksınız ve ülkemiz için daha çok çalışacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz, derslerinize iyi çalışıp, gelecekte istediğiniz güzel mesleklere sahip olacaksınız. Mesleğinizde de başarılı olduktan sonra aranızdan çıkacak olan kardeşlerimiz Bartın'ı burada Milletvekili olarak bizim yerimize temsil edecek" dedi.

Amasra İlçesi başarılı öğrencileri ile birlikte Meclisin Genel Kurul salonu, kulisler, Meclis bahçesi ve diğer bölümlerini gezen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılarının devamını dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar “Hedefimiz Yıldızlar Projesi kapsamında bugün Gazi Meclisimizi çok Kıymetli Milletvekilimiz Sn Yılmaz Tunç'u ziyaret edip Meclisimizi gezme fırsatı bulduk. Misafirperverliklerinden ötürü şahsım öğrenci ve öğretmenlerim adına sayın Milletvekilimize şükranlarımı sunarım. Ögrencilerimizin moral ve motivasyonuna bi nebze de olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere.” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER