Milletvekili Tunç’dan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Tunç’dan Gazeteciler Günü Mesajı

Milletvekili Tunç mesajında; Basın, toplumun aydınlatılmasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde çok önemli görevler ifa etmektedir. Basın çalışanları ve gazete emekçileri çok güç şartlarda zaman zaman hayatlarını dahi riske atarak, habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız  ve en hızlı bir şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler.

Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinde hiç şüphesiz ki yerel ve ulusal gazetecilerimizin yapmış olduğu doğru ve güvenilir haberlerin katkısı tartışılmaz. Aynı zamanda ülkemizin bekası için gerçekleşen Barış Pınarı Harekatı’nda da halkımızın daha güçlü bir şekilde kenetlenmesinde büyük rol ve emek harcayan ülkemizin, dış basında doğru ve tarafsız haber almasını sağlayan gazetecilerimizin çabaları büyüktür. Halkımızın haber alma ve bilgi akışını objektif, ilkeli ve kaliteli habercilik anlayışı ile yansıtan, toplumsal sorunlara ayna tutmak için gece-gündüz demeden zor şartlarda görevini icra eden değerli gazetecilerimizin ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER