Milletvekili Tunç’dan yaşlılara ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, 1 Ekim Dünya yaşlılar günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Tunç’dan yaşlılara ziyaret

Tunç mesajında, AK Parti’nin, bütün politikalarının merkezine "insanı" koyduğunu, "insanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışıyla sosyal politikalara önem verdiğini, toplumun güçsüz kesimlerine ve yardıma muhtaç insanlarımıza her zaman şefkat elini uzattığını söyledi. 

Milletvekili Tunç mesajında şunları söyledi: “Yaşlılarımız, geçmişle bu günümüz arasında köprü kuran, yılların tecrübesini geleceğe aktaran en değerli varlıklarımızdır. Allah ömür verdiği takdirde her insan zamanın geçmesiyle bir gün yaşlanacaktır. Yaşlanmadan önce gençliğin kıymetini bilmek gerekir.  Gençliğimizde yaşlılarımıza gereken ihtimamı ve sevgiyi göstermeliyiz ki yaşlandığımızda da aynı ihtimam ve sevgi bizlere gösterilsin.

AK Parti, bütün politikalarının merkezine "insanı" koymuş, "insanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışıyla sosyal politikalara önem vermiş, toplumun güçsüz kesimlerine yardıma muhtaç insanlarımıza her zaman şefkat elini uzatmıştır. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yaşlılara yönelik çalışmalarının yanı sıra Parti olarak ta Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığıyla, yaşlılarımızın sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirilmiş, bundan sonra da gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Demokratik Sosyal bir Hukuk devletidir. Sosyal Devlet en başta yaşlılarına sahip çıkan devlettir. AK Parti hükümeti de iktidara geldiği 2002 yılından buyana Sosyal Devletin gereğini yaparak yaşlılarımıza sahip çıkmıştır. Bakacak kimsesi olmayan ya da yakınları tarafından bakılmayan yaşlılarımız sosyal devletin sıcaklığını hissetmiş, evde bakım ücretleri, ayni ve nakdi yardımlar sağlanmış, doktor ve sağlık hizmetleri hasta ve yaşlılarımızın ayağına götürülmüştür. Bu hizmetler AK Parti iktidarında artarak devam edecek, yaşlılarımızın huzur ve mutluluğu adına, yapılması gereken ne varsa yapılacak, yaşlılarımız kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyecektir.

Yılın her günü büyüklerimizi hatırlamak ve onlara bunu hissettirmek hem insanlık hem de mensubu olduğumuz medeniyetin bir gereğidir. Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimizin ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER