Milletvekili Yılmaz TUNÇ,dan Bayram Ziyaretleri

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkan vekili Yılmaz Tunç, her bayram olduğu gibi bu bayramda da yoğun bayram ziyaretleri yaparak, Bartın’da ayak basmadık yer bırakmadı.

Milletvekili Yılmaz TUNÇ,dan Bayram Ziyaretleri

Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın’ın tüm ilçe, belde ve bazı köylerinde bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, hemşehrileriyle bayramlaştı. 

Milletvekili Tunç, Kurban Bayramı ziyaretlerine Arefe günü başlayarak; Bartın halkının bayramını kutladı. Milletvekili Tunç Bayram namazını kendi köyü olan Ulukaya’da kıldı ve akrabaları ile bayramlaştı. AK Parti Bartın İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan Milletvekili Tunç sonrasında da bayram ziyaretlerinde bulundu.

HASTANE, ŞEHİTLİK, ŞEHİT AİLELERİ VE HUZUREVİ SAKİNLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kurban Bayramı ziyaretlerine Arefe günü başlayarak, ilk olarak Bartın Valisi Sinan Güner ve il protokolü ile birlikte Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Hasta ve çalışan sağlık çalışanlarıyla bayramlaşmanın ardından Bartın Şehitliğini ziyaret edildi. Milletvekili Tunç’un şehit yakınlarıyla yakından ilgilendiği Şehitlik ziyaretinde, Aziz şehitlerimiz kabristanları başında dualarla anıldı.  Şehitlik ziyaretinin ardından Milletvekili Tunç Vali Sinan Güner ile birlikte; Bartın Merkez Cumhuriyet, Aladağ ve Gölbucağı Mahallesindeki şehit ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar. İl protokolü ile birlikte Bartın huzurevindeki yaşlılarla bayramlaşan Milletvekili Tunç, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, il jandarma komutanlığı ile Garnizon komutanlığındaki bayramlaşma programlarına katıldı.

İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

Bayram namazını doğduğu köy olan Ulus İlçesi Ulukaya Köyünde kılan Milletvekili Tunç, akrabaları ve komşularıyla bayramlaştıktan sonra AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni katıldı. Bayramlaşma törenine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22. Dönem eski AK Parti Milletvekili Asım Kulak, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz Can ve teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

AK PARTİ HERZAMAN MİLLETİYLE BERABER OLMUŞTUR

İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milletvekili Tunç, teşkilat mensuplarının ve tüm Bartın halkının bayramını kutladığını, bayramın ülkemiz, milletimiz ve İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını diledikten sonra, yaptığı konuşmada, AK Parti herzaman milletiyle beraber olduğunu milletin iradesini temsil eden bir parti olarak, 18.kuruluş yıldönümünü kutladığını söyledi.

 İktidarda 17 yılı geride bıraktığını ve ülkenin her bir köşesine büyük yatırımlar yapıldığını söyleyen Milletvekili Tunç, “AK Parti’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17 yıldır yaptığı icraatlar, hizmetler sayesinde tartışmasız bütün seçimlerin galibi olduğunu ve kurulduğu ilk günden daha güçlü yoluna devam eden bir parti ve iktidarız” şeklinde konuştu. 

Milletvekili Tunç, “Türkiye’nin kalkınmasından rahatsız olan çevrelerin, Türkiye’nin dış politikada haklının ve mazlumun yanında yer almasından rahatsız olan küresel güçlerin, AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için son 10 yıldan bu yana karanlık planları devreye sokmak istediklerini söyledi.

Gezi olayları ile, terör olayları ile 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi ile, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik manipülasyonlarla başarmak isteyenlerin hayallerini de boşa çıkaracak güçte olduklarını belirten Milletvekili Tunç, Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek ülkemizi dünyanın en güçlü ekonomisi yapma hedefimizden vazgeçmeden daha çok çalışacak, daha çok üretecek, daha çok yatırım yapacak, ülkemizin kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz"Şeklinde konuştu. İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın konuşmalarının ardından Milletvekili Tunç partililerle bayramlaştı. 

MİLLET KONAĞINDA BAYRAMLAŞMA

Milletvekili Tunç, İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Bartın Valiliğinin yeni hizmete giren Millet Konağı’ndaki bayramlaşma programına katıldı. Bartın Valisi Sinan Güner ve protokol üyeleri ile birlikte STK Temsilcileri ve muhtarlarla bayramlaştı. Daha sonrası ilçe, belde ve köylerde bayram ziyaretleri gerçekleştiren Tunç, her bayram olduğu gibi bu bayramda da yoğun bir program dahilinde hemşehrileriyle bayramlaştı

KOZCAĞIZ BELDESİ’NE BAYRAM ZİYARETİ

Milletvekili Tunç ve beraberindeki İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte Kozcağız Beldesine ve Hasankadı Beldesine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.  Kozcağız Belediye’sini ziyaret ederek, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve belediye çalışanlarıyla bayramlaşan Milletvekili Tunç beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafların ve Kozcağız halkının Kurban Bayramını kutladı. Kozcağız Kocameşe mahallesinde bayram sofrasına misafir olan Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet, mahalle sakinleriyle bayramlaştı. 

HASANKADI BELDESİNDE ESNAF VE HALKLA BAYRAMLAŞTI

İl Merkezinde Protokol üyeleri ve davetlilerle bayramlaştıktan sonra İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Milletvekili Tunç, Hasankadı beldesini ziyaret ederek Hasankadılılarla bayramlaştı. Milletvekili Tunç ve beraberindekiler Hasankadı beldesinde esnafları ziyaret ederek esnafın bayramını kutladı. 

ABDİPAŞA’DA VE KUMLUCA’DA BAYRAM ZİYARETLERİ

Milletvekili Tunç, yoğun bayram ziyaretlerine Abdipaşa ve Kumluca Beldesi’nde devam etti.  Milletvekili Tunç, Abdipaşa Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve meclis üyeleriyle ve Abdipaşalılarla bayramlaştı. Buradan Kumluca Beldesinde Konak Köyü temsilcisi Alirıza Ulusoy’un cenaze törenine katılan Milletvekili Tunç beraberindeki Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclisi Üyesi Atnen Aydoğan ve belde teşkilatı ile birlikte Kumlucalı hemşehrileriyle ve esnaf ile bayramlaştı.

 GÖKÇEKIRAN, ÖZBAŞI VE AŞAĞIDERE KÖYÜNDE BAYRAM ZİYARETLERİ

Milletvekili Tunç İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte merkez Gökçekıran Köyünde Bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Köy Muhtarı Ergin Özşan ve Köy Temsilcisi Mehmet Uzun’u evinde ziyaret ederek bayramlaşan Milletvekili Tunç daha sonra  köy sakinlerinin Kurban Bayramını kutladı. Buradan Özbaşı Köyünde düzenlenen futbol turnuvasının final müsabakalarını izleyen Milletvekili Tunç finale kalan takımlara kupa ve madalyalarını vererek sporcuları tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER