Milletvekili Yılmaz Tunç’dan Madalya

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç Bartın Yanaz Köyü geleneksel karakucak güreş müsabakalarını izleyerek, finale kalan güreşçilere madalyalarını takdim etti.

Milletvekili Yılmaz Tunç’dan Madalya

Bartın Merkez Yanaz Köyü’nde geleneksel olarak Bayramın 5.günü gerçekleşen karakucak güreş müsabakalarını AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, il başkan yardımcısı Ayhan Tepe ile birlikte katılan Milletvekili Tunç, “Yanaz Köyü Karakucak Bayram Güreşlerinde yine heyecan, rekabet, centilmenlik vardı, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, güreşçilerimize başarılarından dolayı kutluyorum.” Dedi.

Yoğun ilginin olduğu güreş müsabakalarını izleyen seyircileri tek tek selamlayan Milletvekili Tunç yaptığı konuşmada “Yanaz güreşleri meşhurdur. Ata sporumuz güreşimizi gelecek nesillere aktaran köyümüz ve çevre köyleri ile beraber burada birlik ve beraberlik tablosunu gururla seyrediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Bir bayramı daha geride bıraktık, geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah huzur içerisinde sağlık içerisinde çocuklarımızla beraber neşe içerisinde nice bayram nasip eylesin inşallah. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin, ülkemiz hep ileri gitsin. Milletimiz daha güçlü olsun.
Bu güne kadar olduğu gibi sizlerden aldığımız destekle sizden aldığımız güçle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bugün güreşlere katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz, bu bir cesaret işi küçüğünden başpehlivanına kadar katılan güreşçilerimize başarılar diliyoruz, onları tebrik ediyoruz bu organizasyonda emeği geçen herkese huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz.”Dedi.

Geçen yıl Yanaz Köyü Karakucak Güreşleri Başpehlivanı  Mert Gülbay ile Bartın Üniversitesi sporcularından İbrahim Kitapçı’nın mücadele ettiği final karşılaşmasında Başpehlivan İbrahim Kitapçı oldu, madalyasını Milletvekili Tunç’tan aldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER