Milletvekili Yılmaz Tunç’tan Bayram Mesajı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Yılmaz Tunç’tan Bayram Mesajı

Tunç mesajında; “Rabbimizin müjdesi olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza, insanlığın barışına, millet olarak sağlıklı, huzurlu bir geleceğe vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Milletvekili Tunç Kurban Bayramı Mesajında Şunları Söyledi:

“Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız. 

Kurban bayramı, barışın esenliğin, geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır. Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, paylaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu bayram günlerinin dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak virüs ile savaştığımız bu süreçten kurtuluşumuza, huzurlu bir geleceğe vesile olmasını Allah'tan diliyorum.

Bütün İslam âleminin, milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER