O Bir Maltepeli

Maltepe'nin makus talihini kırarak Ankara'da Maltep'eyi en yüksek makamdan temsil eden Korkmaz Karaca, aldığı her görevi layıkıyla yerine getiriyor.

O Bir Maltepeli

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca,Türkiye'nin gündemini birinci ağızdan ilk öğrenenler arasında yer alırken, bir telefonla da memleketin her köşesine devletin merhametli elini uzatıyor.

Bir dönem Deniz Baykal'ın yanında görev yapan ve çok yakınlığı ile bilinen Karaca, aldığı kararla Erdoğan'ın yanında bilgisini birikimini tecrübesini siyaset yoluyla kamuoyuyla paylaşıyor.

Maltepe'nin; sporundan, siyasetine, artısından, eksisine sürekli haberdar olan ve hiçbir zaman Maltepe'nin eski isimlerinden, siyasetinden, bürokratından ve gazetecilerinden iletişimi koparmayan Karaca "Tek derdimiz bu millete hizmet etmek" diyerek gece gündüz Türkiye'yi karış karış dolaşıyor.

Burada Maltepeliler için önemli olan yıllar sonra üst makamlarda Maltepe'nin temsil edilmesi ve ilerleyen süreçte de Ankara'dan Maltepe'ye hizmet olarak geri dönmesidir. Karaca'nın uluslararası alanda aldığı eğitim ve ömrünü ekonomi ve siyasetin içinde geçirmesi Erdoğan'ında gözünden kaçmamış ve yakınında olması için görev vermiş. Karaca'nın da bu görevi layıkıyla yaptığı sürekli kulağımıza geliyor ve çalışmalarını ilgiyle izliyoruz.

Hizmete susayan Maltepe'ye yakın zamanlarda Ankara'dan hizmet yağmasını ve Maltepe'ye büyük projeli müjdeler  vermesini bekliyoruz.


 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER