TUNÇ’TAN,  AFAD, İL EMNİYET VE SGK’YA  ZİYARET

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcıları Av. Göksel Candan ve Muhammet Yalçın ile birlikte, Bartın AFAD, İl Emniyet ve SGK Müdürlüklerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TUNÇ’TAN,  AFAD, İL EMNİYET VE SGK’YA  ZİYARET

BARTIN SGK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Milletvekili Tunç beraberindeki heyet ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bartın İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında istişareler yaptı, müdürlük çalışanlarına kolaylıklar diledi. SGK Bartın İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete duyduğu memnuniyeti ileterek teşekkürlerini sundu.

EMNİYET MÜDÜRÜ KORKMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Şakir Engin Korkmaz’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Tunç, Müdürlüğün çalışmaları hakkında da istişarelerde bulunarak Emniyet Müdürü Korkmaz’a başarı dileklerini iletti.

BARTIN AFAD MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet Bartın İl Afet Ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Yıldız’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kurumun çalışmalarının da değerlendirildiği ziyarette Milletvekili Tunç kurum personeline kolaylıklar diledi. AFAD Müdürü Yıldız ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER