Şampiyon'dan Başkan Selvitopu'na Ziyaret

Türkiye Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 14 yaşındaki Darıcı, Başkan Selvitopu’nu ziyaret etti.

Şampiyon'dan Başkan Selvitopu'na  Ziyaret

Şampiyon madalyasıyla geldi!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda altın madalya kazanan Büşra Darıcı’yı başarısından dolayı kutlayarak, genç sporcu ve antrenörü Nuri Arık’ı el işi oyma sandıkla ödüllendirdi.

Uzun yıllar Karabağlar’da yaşamını sürdüren Büşra Darıcı, geçen yılki boks karşılaşmalarında Türkiye ikincisi olmuştu.

Bu yıl da Çankırı’da düzenlenen Üst Minik, Yıldız ve Genç Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda altın madalya kazanmayı başardı. 14 yaşındaki sporcu, babası Taner Darıcı ve antrenörü Nuri Arık’yla birlikte Başkan Selvitopu’nu ziyaret etti.

Darıcı ve antrenörünü kutlayan Başkan Selvitopu, gençlerin bu tür ödüllerle kendisini ziyaret etmesinden mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. Karabağlar’da da spora ve sporculara özel önem verdiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spor çok önemli.

Biz de yaptığımız ve yaşama geçireceğimiz projelerimizle, bu konunun üzerinde özellikle duruyoruz. Örneğin temelini atacağımız Uzundere Gençlik ve Spor Merkezi, Karabağlar’da önemli bir boşluğu dolduracak. Büşra gibi çok sayıda sporcunun yetişmesine katkı koyacak” dedi.

Başkan Selvitopu, Büşra Darıcı ve antrenörü Nuri Arık’a, Karabağlar’da mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptıkları oyma sandıklardan da armağan etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER