Ali Cengiz Erol Adaylığını Açıkladı

Ali Cengiz Erol Maltepe CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını kalabalık katılımla Açıkladı:

Ali Cengiz Erol Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisinde çok önemli görevlerde bulunmuş İş İnsanı Evli ve 3 Kız Çocuğu Babası Ali Cengiz Erol

Konuşmasına; Örgütümüz Nefret söylemlerinden Altyapıdan yoksun;dedikodudan bıktı usandı.Siyasetinde seviyeli bir dili olmalı. Siyasi söylem ve eylemleri olmalı.

Bir Partiyi yaşatan ve ayakta tutan Programı ,ideleri,ilkeleri,ve ideolojileridir.Cumhuriyet Halk Partisi olmak demek Ulusal Evrensel,Toplumsal,düşünmeyi gerektirir.

Her görüşten görüş ve fikirler düşmanlık değil zenginlik olmalıdır.almalıyız

İlçemizde iç sorunlarıyla ve kısır çekişmelerle boğuşan bir İlçe görüntüsü vermemelidir dedikodularla
Bireysel kısır çekişmelerden uzak durmalıyız.

Örgütümüz rakipleriyle yarış içerisinde olmalıdır.
Örgütümüz kısır çekişmelerle kavgayla bir görüntü vermemelidir.Gençlik kollarından kadın kollarına kadar

Bireysel Kurtuluşumuz olmaz “ya hep beraber ya hiç birimiz”.Saygının olmadığı yerde nefret,sevginin olmadığı yerde hakaret,Güvenin olmadığı yerde de ihanet olur.Cumhuriyet Halk Partisi’nde kaos isteyen Bizden değildir.CHP Kaos isteyenler ılımlı İslam Cumhuriyetine katkı sunmak isteyenlerdir.

Polis gücüyle,Tomalarıyla,KHK ile,Mahkemeleriyle,Yalan ve Kin kusan Medyalarıyla AKP iktidarı Mustafa Kemal İşgal kuvvetleri için geldikleri gibi gidecekler demişti.”Geldikleri gibi gidecekler.

Yoldaşlarım Ülkemiz adım adım koyu bir karanlığa nefes alaz bir yozlaşma,ve bataklığa doğru yol almaktadır. yozlaşmaya,Kadın Cinayetleri,toplu İntiharlar,cinsel istismar yaşanmaya doğru gidiyor üzülerek söylüyorum.

Türkiyede iktidar olmak için çalışmalıyız.Mustafa Kemal Atatürk Yönetimi Padişahtan almış halka vermiştir.Bugün Egemenlik Halktan alınmış Saraya verilmiştir.
İlkeli siyaset yapmak en çok Devrimci ve Solcu sosyalistlerin boynunun borcudur.Bizler Kuvvayi Milliyeci olduk,Onlar kuvvayi Maliyeci olmuştur.Onlar gömlek değiştirdiler,Bizler Mustafa Kemal’in yolunda Türkiye Cumhuriyeti gömleği giydik.
Bugün ABD ile Büyük Ortadoğu dansı hüsranla bitmiştir.ABD.nin Feto ile Ortaklığı bir darbeyle son bulmuştur.Geriye yıkılan yakılan Şehirler ,binlerce insanın ölümü kalmıştır.Bizler Bu süreci iyi okumalıyız ona göre mücadele etmeliyiz Şimdi yereldeki Bu başarıyı genele taşıyıp iktidara taşımalıyız yeterki Bizler hata yapmayalım.Ben de Bu inanç ve kararlıkla İlçe Başkanlığına Adayım dedi.Ben Kişilerin ve Zümrelerin değil Sizlerin Örgütümün Adayı olarak karşınıza çıkacağım.Liyakatı ön plana çıkarmak için Adayım.Lafla değil!samimi İcraatlar yapmak için Adayım.Hak Hukuk,Adalet diye yola çıkmış Genel Başkanımıza katkı sunmak için Adayım. Sizlere söz veriyoru.Örgütümün emrinde olacağım,Örgütümün emrinde olacağım

Can olacağım,Candaş olacağım,Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi diye konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER