Çeşme’de denetim seferberliği !

İşletmelerin Koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlere ve hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda denetleme yapan Çeşme Belediyesi zabıta ekipleri aynı zamanda vatandaşlara broşür dağıtarak, bilgilendirmelerde bulundu.

Çeşme’de denetim seferberliği !

Çeşme Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında Çeşme Belediyesi Zabıta ekipleri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte toplum sağlığını korumak amacıyla denetimlerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye istinaden, işletmelerin Koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlere ve hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda denetleme yapan zabıta ekipleri aynı zamanda vatandaşlarımıza broşür dağıtarak, bilgilendirmelerde bulundu.

İşletmeler tek tek denetleniyor

Zabıta ekiplerinin toplum sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Zor günler yaşıyoruz. İşletmelerimizin neredeyse tamamı kapatıldı. Paket sistemi ile çalışan işletmelerimizin denetimlerini yapıp gerekli bilgilendirmeler yapıyoruz. Hijyen konusunda çok hassas davranıyoruz, vatandaşlarımızdan da kişisel hijyen kurallarına çok dikkat etmelerini istiyoruz. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER