'Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin' projesi Maltepe’de

Emine İbrahim Pekin Ortaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilen 'Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin' projesi ekibi Kaymakam Meftun Dallı’yı ziyaret etti.

'Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin' projesi Maltepe’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Emine İbrahim Pekin Ortaokulu öğretmenleri Derya Sancaklı ve Hülya Konak’ın birlikte hazırlamış oldukları 'Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin' projesi bakanlık tarafından kabul edildi.

Projede yer alan Emine İbrahim Pekin Ortaokulu Müdürü Mehmet Şentürk Eşiçok, Müdür Yardımcıları Saim Baş ve Dilek Güdük, Proje sorumluları Hülya Konak ve Derya Sancaklı ile birlikte projede yer alan öğrenciler Berrak Tevetoğlu, Gamze Yılmazer, Bayram Bozkuş, Mustafa Akay Kaymakam Dallı’yı ziyaret etti.

Ziyarette okul müdürü Mehmet Şentürk Eşiçok proje hakkında Kaymakam Dallı’ya bilgi verdi. Proje kapsamında düzenlenecek olan kurslar, geziler ve farklı etkinlikler ile öğrencilerin sosyal hayata entegrasyonunun sağlanmasının amaçlandığını ifade eden Eşicok, 'Projemizin amacı Türkiye'nin parlak geleceği için beceri ve yeteneklerini geliştiren, kendilerine sunulan hizmet, imkan ve fırsatlardan yararlanan, sorunlarını kendi başlarına çözebilen, kişisel, sosyal ve eğitsel alanlarda kendini geliştiren, yeteneklerinin farkında olan gençlerimizi bu proje ile desteklemektir. Ayrıca yapacağımız faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizi sosyalleştirecek, özgüvenlerini arttıracak, kişisel, sosyal ve bedensel gelişimlerini destekleyecek, zamanlarını kaliteli kullanmayı öğretecek, milli ve manevi değerlerine bağlı ve saygılı olmalarını sağlayacak, başarma duygusunu tatmalarına yardımcı olacak, vatan millet sevgisi aşılayacak, birlikte çalışma ve bir gruba ait olma duygusunu geliştirecek, sorumluluk duygusunu geliştirecek, farklı kültürleri tanıtacak, yakın çevrelerindeki kültürel değerlerin farkına vardıracak, üretmenin ve bunu sergilemenin hazzını duymalarını sağlayacak, kendinin önemli olduğunu hissettirecek çalışmalar yapılarak öğrencilerin hayatta başarılı olabileceklerine dair ilham olması amaçlanmaktadır’ dedi.

Ziyaretten ve böyle bir projenin kabul edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dallı, projeye gereken destekleri vereceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER