Karşıyaka Zabıtası’ndan 64. yıl kutlaması

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Zabıta Teşkilatı’nın 64. kuruluş yıl dönümünü Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Karşıyaka Zabıtası’ndan 64. yıl kutlaması

Kent Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmada, tüm personeline emekleri için teşekkür eden Başkan Tugay “Bundan sonraki süreçte daha da özenli şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben her zaman yanınızdayım” dedi. 

HAK, HUKUK, ADALET

Zabıta Müdürlüğü çalışanlarından ‘hak, hukuk, adalet’ ilkesi doğrultusunda, tüm görev ve sorumluluklarını eksiksiz şekilde yerine getirmelerini isteyen Tugay, konuşmasında şunları kaydetti: “Belediyemiz ve kentimiz için çok önemli, kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. 16 aydır birlikteyiz. Her geçen gün daha da geliştiğine inandığım bir çalışma ortaya koyduk. Karşıyaka’da yaşayan insanların kentin düzeni ile ilgili benden, bizden beklentileri var. Bu beklentileri hakkıyla yerine getirmek için çabalıyoruz. Görevinizi yaparken kesinlikle ‘Yanlış birine çatar mıyız, sonrasında sıkıntı yaşar mıyız’ diye düşünmeyeceksiniz. Herhangi birinin özel bir konumu yok. Hak, hukuk, adalet var. Bu çerçevede işimizi yapmamız gerekiyor. Zaman zaman insanlara yardımcı olmak için tolerans gösterdiğimiz durumlar oluyor. Ama onun da bir limiti var. Sizlerden kanuna, kurallara çok iyi şekilde hakim olarak, nezaketten taviz vermeyerek, tertemiz bir çalışma sergilemenizi bekliyorum. Şu ana kadarki çalışmanızdan memnunum ama önümüzdeki süreçte daha da iyisini başaracağınıza inanıyorum. Yaşayabileceğiniz herhangi bir mağduriyette yanınızda olacağımı da bilmenizi istiyorum.”

Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürü Murtaza Cenik de “Karşıyaka Zabıtası olarak her bir çalışanımızla kentimize en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gerek kanunlar gerekse görevler anlamında kendimizi sürekli geliştirip verimli olmaya çaba gösteriyoruz. Ekibimiz özellikle pandemi döneminde çok yoğun bir çalışma sergiledi. Bunun için tüm personelimizi kutluyor, teşekkür ediyorum. Bundan sonra da özveri, emek ve gayretle çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER