Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı'dan Yeni Yıl Mesajı

Maltepe Kaymakamı Meftun Dalı Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Dallı yayınladığı mesajında şunları söyledi:

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı'dan Yeni Yıl Mesajı

2021 yılının ülkemize, milletimize, Maltepe’ye ve tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Dallı, ‘Ülkemiz ve milletimiz açısından birçok önemli gelişmeler ve hadiselerin yaşandığı 2020 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, yeni başlangıç yapacağımız 2021 yılının heyecan ve umudunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar, yeni beklentiler ve yeni başlangıçlar getirmektedir. 2020 yılında ülkemizi, milletimizi üzüntüye boğan, bizleri derinden etkileyen olumsuzlukların, özellikle tüm insanlığı olumsuz etkileyen Korona salgının, umutla gireceğimiz 2021 yılında bitmesi, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 Yılının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, yeni yılın tüm insanlık için salgından kurtuluş yılı olmasını, afetlerin, depremlerin virüslerin geride kaldığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Tüm hemşehrilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunar, yeni yıllarını kutlarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER