Maltepe’de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

İçişleri Bakanlığının himayelerinde yürütülen ‘’Güvenle Dönüşüm Projesi’’ kapsamında ilçemizdeki çocuk ve gençlerimiz ile vatandaşlarımızın spor alanındaki gelişimlerini desteklemek, beden ve ruh sağlıklarına katkıda bulunmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca ‘’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi Maltepe’de hayata geçiriliyor.

Maltepe’de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Girne Mahallesinde bulunan Evliya Çelebi İlkokulu bahçesine kurulumu yapılan portatif yüzme havuzunda yüzme bilmeyen çocuklara yönelik konusunda uzman Yüzme Antrenörleri ile haftanın altı günü hizmet verecek olan portatif havuzda temel seviyesinde yüzme eğitimi verilecek.

Temel seviyede eğitim alan çocuk ve gençlerimiz Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Müzahir Sille Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda ileri seviyede yüzme eğitimlerine yine uzman Antrenörler eşliğinde devem edecekler.

Ayrıca ‘’Güvenle Dönüşüm Projesi’’ kapsamında ilçemizin Gülsuyu, Gülensu ve Zümrütevler Mahallelerindeki çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere ilçemiz genelinde ikamet eden çocuk, genç ve yetişkinler için Müzahir Sille Spor Kompleksimizde Yüzme branşı başta olmak üzere, yetişkinlere yönelik sabah sporu, Judo, Pilates, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Atletizm, Futbol, Taekwondo, Halk Oyunları, Cimnastik, Okçuluk, Boks ve Güreş branşlarında açılan Yaz Spor Okullarımıza kayıtlar devam etmektedir. Belirlenen branşlarda Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz Müzahir Sille Spor Kompleksine müracaat etmeleri gerekmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER