Narlıdere'de Kreşlere İlgi Arttı

Okul öncesi eğitim yatırımlarına hız veren Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk kreşin inşaatında sona yaklaştı. 70 öğrenci kapasiteli anaokuluna, bir ayda 30’un üzerinde veli ön kayıt yaptırdı.

Narlıdere'de Kreşlere İlgi Arttı

Kayıtların Eylül ayına kadar devam edeceği belirtildi. Başkan Ali Engin “Hedefimiz 5 yılda, 5 anaokulu daha açmak” dedi.


 

ÖNKAYITLARDA BÜYÜK İLGİ

Narlıdereli çocukları çağdaş ve sağlıklı ortamlarda geleceğe hazırlamak için çalışan Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilkokul öncesi eğitim kurumunu açmak için başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı.
2’nci İnönü Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Tesisleri’nde açılacak olan kreş için bir ayda 30’un üzerinde veli ön kayıt için başvuruda bulundu. 


EYLÜLDE AÇILIYOR
Narlıdere Belediyesi’nin ilk kreşi, 4 sınıftan oluşacak ve 70 öğrenci kapasitesine sahip olacak. Uyku odası, yemekhane, yönetici odası ve mutfağın da bulunduğu okulun bahçesinde çocuk oyun alanları da yapılacak.
Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edilecek. Eylül ayında eğitim öğretime açılacak. Ön kayıtlar da Eylül ayına kadar devam edecek.

“HEDEF 5 YILDA 5 ANAOKULU”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderemize ve çocuklarımıza çağdaş bir anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okul öncesi eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda belediyemize ait ilk kreşi de yeni sezonda çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunacağız. Hedefimiz 5 yılda 5 yeni anaokulu açabilmek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2019, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER