Urla’da yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine eve hizmet

Urla' da evden çıkamayan yaşlılara hazırlanan yardım kolileri dağıtıldı.

Urla’da yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine eve hizmet

Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, Urla Jandarma Komutanlığı, Urla Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay'ı Urla Şubesi tarafından Urla'da yaşayan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı bulunan ve ihtiyaç sahipleri vatandaşlara gıda ve hijyen paketi dağıtımı yapıldı.

Oluşturulan Urla VEFA Sosyal Destek İletişim Merkezi tarafından görevlendirilen personel tarafından hazırlanan paketler sokağa çıkamayan ve kronik hastası olan 65 yaş üzeri vatandaşların evlerine teslim edildi. Ayrıca yaşlı vatandaşlara sağlıkları için evlerinizden çıkmayın uyarısında bulunuldu.

Bu zor günlerin hep birlikte tedbirler alarak atlatılacağını vurgulayan Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can: “Zorunlu olmadıkça kimse evlerinden çıkmasın. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından oluşturulan Urla VEFA Sosyal Destek İletişim Merkezi tarafından görevlendirilen personelimiz evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı bulunan ve ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza gerekli yardımı yapacaktır. Gerekli duyarlılığı gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER