Yalçın Kızılay Spor Salonu'nda neler oluyor?

Yalçın Kızılay Kapalı Spor Merkezi'nde yapılan usulsüz işlerle ilgili sorular Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz'ı rahatsız etti.

Yalçın Kızılay Spor Salonu'nda neler oluyor?

Merkez Gazetesi, Maltepe Belediyesi'ne ait Yalçın Kızılay Kapalı Spor Merkezi'nin içinde bulunan jimnastik salonunun Belediye Meclisi kararı olmadan şahıslara ve kurumlara kiralandığını ortaya çıkarmıştı. Spor salonuna ayrıca 18 bin lira gibi fahiş fiyatla baskılı tişört, şort ve çorap alındığı belgeleriyle ortaya koymuştu.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz, daha uygun fiyata alınacak malzemelerin Akgün Tekstil isimli şirketten neden fahiş fiyata alındığıyla ilgili soruya cevap vermek yerine "Elinizden geleni arkanıza koymayın" şeklinde cevap verdi.

600 bin Maltepelinin kullanması için belediye tarafından yapılan spor salonunun müdürü tarafından babasının malı gibi kiraya verilmesi ve bunun için hespa verilmemesi halkın tepkisini çekiyor.

Merkez Gazetesi olarak 'Daima Sevgi Kazanacak' sloganıyla Meltepe'de ikinci kez belediye başkanı seçilen Ali Kılıç'ın konuya al atmasını ve Maltepelilerin ortak malı olan spor salonundaki usulsüzlükle ilgili harekete geçmesini bekliyoruz.

Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2020, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERDAR ŞENGİL
SERDAR ŞENGİL - 4 yıl Önce

Ne kadar alçakça yapılmış bir şikayet,doğrusu çok şaşkınım ürünleri bizim firmamız küçükyalı ŞAHİN spora teslim etmiş makalededir defalarca konuşmamıza rağmen ödemesini yapmamış firmamız yasal işlemlere başlayıncaya çamur at izi kalsın şeklinde bir yol izlemiştir olayın belediye ile bir ilgisi yok firmamız ile Şahin spor arasında yargı süreci başlamıştır,ayrıca örnek teklif gösterilen 2 firmada benim ürünlerimi satmakta,benim ürünlerimi daha ucuza verebilmelerinde mümkün değildir,ŞAHİN SPOR’A VE YANDAŞLARINA bu karalama politikalarından vazgeçmelerini yasal sürecin devam ettiğini ve gereğinin yapılacağını kamuoyuna arzederim
Serdar Şengil(DO-SMAİ SPOR MLZ İML VE TİC LTD ŞTİ}

SIRADAKİ HABER