Zarardayız..

Ömrümüzden 1 yıl daha geçti gitti.
Zarardayız..
Hayırlı,güzel işler yapamadıysak zarardayız..
Sadece aldığımız ev,araba,arsa,vs.nin hesabını yapıyoruz.
Halbuki;Kırdığımız,incittiğimiz,zarar,verdiğimiz insanların gönlünü alamadıysak Zarardayız..
Geriye dönüp tamir edemeyeceğimiz sorumlu olduklarımızdan Zarardayız...
Son 1 yıl'da geçen günlerimizin envanterini çıkardığımızda insanlar için Allah rızası için yapamadıklarımızdan zarardayız…

Yeni bir yıla gireceğiz! O kadar ömrümüz var mı? Gerçekten bir salise nefesimiz var mı? Milli Piyango alıp zengin olma hayalleri kurarken,kimisi gelecek yıl ne kadar İhale alacağını,kimisi Oturduğu makamları kullanarak yetimin,fakirin,ne kadar hakkından çalabilirimin hesabını yaparken,Bizi yaratan Allahın’da bir hesabı olduğunu düşünmeden hesap yapıyor.

yetimlerden, hayvanlardan,akrabalarımızdan,komşularımızdan Bizi sorumlu tutan Allah’ın karşısına çıkacak yüzümüz var mı?
Para uğruna Orman yakanlar,göz yumanlar doğanın katledilmesine ortak olanlar hesap günü geldiğinde cevap veremeyecekleri bir sorumlulukla karşı karşıya kaldıklarında, kar ettiklerini değil! zararda olduklarını fark edecekler elbette fakat iş işten geçmiş olacak..
Tüm bunlar güçlü olmak için mi ? Güçlü olan sadece Allahtır.Biz neyiz ki: Allahın sana verdiği imkan kadar…Allahın sana oksijen bitene kadar sadece

Ben kaybettiğim hiçbir yakınımı,dostumu,arkadaşımı hayata geri getiremedim,getirmeye gücümde yok zaten
Kendi adıma zarardayım! Ya Siz?

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail K.OĞLU
İsmail K.OĞLU - 3 yıl Önce

Aslında evet gerçekten zarardayız. Yine bir yılın son günlerindeyiz...