AK Parti CHP Arasında Kayıkçı Kavgası mı?

Maltepe AK Parti Meclis Üyeleri’nin verdiği önergelere tepki gösteren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç AK Partililere İçişleri Bakanlığı’nın yolunu gösteriyor.

Yolsuzluk önergeleri veren AK Parti Grubuna İçişleri Bakanlığı’na şikayet edin; şeklinde cevap veren Ali Kılıç,ın İçişleri Bakanlığı’nda güvendiği biri mi? birileri mi var?

Savcılık soruşturmalarına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı’nın neden izin vermediği Maltepe’de çeşitli iddiaları gündeme getirdi.

Maltepe’de bir el soruşturmaları engelliyor! Birileri menfaat mi elde ediyor? Şeklinde söylentiler ayyuka çıkmışken İlçe Başkanı ve AK Parti yöneticileri neden gerektiği gibi muhalefet yapamıyor?
Bu konu gündeme geldiği zaman İlçe Başkanı Mehmet Erikçi dahil konuyu kapatmaya çalışıyor.

Hakkında 14 soruşturma varken,Bu kadar rahat olmasının sebebi Siyaset mi? Ticaret mi?
Bütün olay İçişleri Bakanlığı’nda düğümleniyor.

Lafla Müslümanlık olmuyor!

Yetimin fakirin hakkını yedirmekte yemek kadar günah değil mi? Neden göz yumuluyor?

2014 yıl’ında Benim param yok diyip aday olan ve 2016 yıl’ında 1.derece yakınlarının adına 180 milyon liralık taşınmaz mal edindiği ortaya çıkan Bir Belediye Başkanı’na dokunulmuyorsa Burada bir çıkar ilişkisi söz konusu değimlidir?

Yapanın yanına kar kalacaksa insanlıktan ve Müslümanlıktan söz edilebilir mi? Kirasını ödeyemediği,kahvaltılıkları kalmadığı,faturalarını ödeyemediği için eşi ve Çocuklarıyla intihar eden bir Aile’nin vebali kime? Elbette Bu Ülkeyi yönetenleredir.

YORUM EKLE