Maltepe Küçükyalı’da Tehlike Saçan Bina: Beton Parçaları Caddeye Döküldü

ASAYİŞ

İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı Mahallesi’nde bulunan Bağdat Caddesi üzerindeki 170 numaralı binada tehlike yaratan bir durum yaşandı.

İstanbul’un Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı Mahallesi’nde bulunan Bağdat Caddesi üzerindeki 170 numaralı binada tehlike yaratan bir durum yaşandı. Binanın 4.katının balkonundan kopan beton parçaları, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddeye düşmeye başladı.
Olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmaması sevindirici olurken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Dökülen beton parçalarının özellikle yoğun insan sirkülasyonunun olduğu saatlerde ciddi risk oluşturduğu ifade edildi.
Vatandaşlar, olası bir facianın önüne geçilmesi için Maltepe Belediyesi başta olmak üzere ilgili tüm kurumları acil olarak göreve davet etti. Binada gerekli incelemelerin yapılması, güvenlik önlemlerinin artırılması ve tehlike oluşturan bölümlerin bir an önce onarılması talep ediliyor.
Yetkililerin konuyla ilgili nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.