TURMP 6 Mayısı Hemşereler Günü İlan Etti

ABD Başkanı Trump 6 Mayısı Hemsereler günü ilan ettigini açıkladı.Twitter sayfasından yaptıgı açıklamasında şöyle dedi;ŞİMDİ, BU NEDENLE, Ben, DONALD J. TRUMP, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı, Anayasa ve Amerika Birleşik Devletleri yasaları tarafından bana verilen yetkiye bağlı olarak, 6 Mayıs 2020'yi Ulusal Hemşireler Günü olarak ilan ediyorum

TURMP 6 Mayısı Hemşereler Günü İlan Etti

Birleşik Devletler halkını bu günü uygun törenlerle ve etkinliklerle gözlemlemeye çağırıyorum. BÜYÜK YERDE burada, elimi Mayıs ayının bu altıncı gününde, Rabbimiz'in iki bin yirmi yılında ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bağımsızlığının iki yüz kırk dördünde koymaya çalıştım.

Her gün hemşireler, hem rutin tıbbi ziyaretler sırasında hem de büyük kırılganlık, korku ve belirsizlik zamanlarında hastalara kaliteli, şefkatli ve kritik bakım sağlar. Geçtiğimiz haftalar ve aylar boyunca, hemşirelerimiz koronavirüs yanıtının ön saflarında kahramanca çalıştıkça, vatandaşlarımızın sağlığına ve refahına katkıları katlanarak büyümüştür. Ulusal Hemşireler Günü'nde, kendilerini bu hayati ve asil mesleğe adamış olağanüstü erkek ve kadınları onurlandırıyor ve kutluyoruz. Hemşirelik sadece bir meslek değildir; özellikle yardıma en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda başkalarına özverili bir şekilde hizmet etmek için özel bir çağrıdır. Milletimizin tarihi boyunca, savaş, doğal afet, tıbbi acil durumlar ve hem salgın hastalıklar hem de salgın hastalıklar sırasında hemşireler, ihtiyaç duyan insanlara umut, yardım ve iyileşme sağlamak için tehlike, kişisel fedakarlık ve şifa ile dolup taştı. Hemşirelere olan güvenimiz birkaç kez koronavirüs salgını sırasında olduğundan çok daha belirgindir. Bu krizin ortasında hemşireler, vatandaşlarına bakmak ve hayat kurtarmak için savaştıkları için insanlık, bencillik ve fedakarlık gibi inanılmaz örnekler sergilediler. Ülke çapında, Amerikalıların virüse maruz kaldığı hastaneler, klinikler ve diğer tedavi merkezlerinde, bu savaşçılar sürekli olarak hastalara olağanüstü bakım ve hayati yardım sağladılar. Yorgunluğa ve kendi sağlıklarına yönelik tehdide rağmen, hemşireler bu görünmez düşmana karşı savaşır. Genellikle hastanelerimizdeki hastaları ilk tedavi eden hekimler, sağlık sistemimizdeki yükleri hafifleterek doktorlara kritik destek sağlar. Uyarlanabilir ve dayanılmaz zorluklar, ölçülemez stres, muazzam uzun saatler ve aşırı zihinsel ve duygusal tükenmeye dayanabilir ve üstesinden gelebilirler, böylece diğerleri yaşayabilir. Hemşireler hayranlık uyandırıcıdır ve gerçekten hayranlık ve övgüye layıktır. Hemşireler Amerika'nın karakterini yansıtır ve insan ruhunun tükenmez kapasitesini özetler. Bu olağanüstü bakıcılar profesyonel uzmanlık, özverili özveri, acımasız savunuculuk ve eşsiz merhamet, güç ve şefkat sergiler. Bu Ulusal Hemşireler Günü'nde, Melania ve ben tüm vatandaşlarımıza yürekten minnettarlığımız, taviz vermeyen desteğimizi ve bu paha biçilmez sağlık profesyonellerine azami saygımızı sunmamız için bize katılmaya çağırıyoruz.Dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 01:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER