İmamoğlu'ndan Akşener'e cevap gecikmedi

Ekrem İmamoğlu, kendisi için "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" diyen Meral Akşener'e cevap verdi.

İmamoğlu'ndan Akşener'e cevap gecikmedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dün yaptığı açıklamada "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez" ifadelerini kullandı.

Akşener isim vermeden İmamoğlu’nu işaret etti! ‘Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde…’Politika

Meral Akşener’in bu sözlerine İmamoğlu’ndan yanıt gecikmedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’i ziyaret eden İmamoğlu, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

“ARTIK MUHATAP OLMAYACAĞIM”

İmamoğlu, Akşener’in sözlerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan birtakım siyasi konuşmalarda eksik, fazla; tutarlı, tutarsız; yalan, yanlış yorumlar yapılacaktır.”

İstanbul’da bir proje olduğu ya da kendi projelerine dair bir ifade edilmediği sürece bir cevap vermeyeceğini söyleyen İmamoğlu, "İstanbul'a dair bir proje, İstanbul'da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık” dedi.

İmamoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Benim işim İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz beş yılın hesabını vermek, gelecek beş yılla ilgili de tasarım ve tasarruflarımızı aktararak en güçlü şekilde, tarihi bir oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek."

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER