YALANCI KİM? ALİ KILIÇ

DHKP-C davasında gizli tanığın ifadelerinde,Maltepe Belediyesinin de adı geçen bir dava ile ilgili yaptığımız habere Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,Avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda “Haklarında yalan yanlış Haber yaptığımızı” iddia etmiş.
İstanbul Adliyesi 27 Ağır Cezada görülen davada DHKP- C sanıkları Maltepe Belediyesi ve CHP li birkaç Belediyeden de Halk konserleri için para aldıklarını, birkaç defa da Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ ile de Makam odasının yanında bulunan odada görüştüklerini ve müdür,S.K.dan 250,000 TL.aldıklarını Başkan Yardımcısı M.M.ve S.Ç. le de görüştüklerini iddia ediyor.

SAVCILIK TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ
Ulusal Basında da yer alan Bu haberimizin yalan olduğu iddiasıyla Basın savcılığına suç duyurusunda bulundular.Çelişkiye bakın ki: Böyle bir şey olmadı diyen Ali Kılıç,Savcılığa bulunduğu suç duyurusunda suç duyurusuyla çelişen bir ifade veriyor.İfadesinde “Biz zaten Bu konuyla ilgili 2016 ve 2018 yıllarında … sayı numarasıyla suç duyurusunda bulunduk ,dava hala Anadolu Adliyesinde devam ediyor şeklinde beyanatta bulunuyor.

Hani böyle bir şey yoktu?

Olmayan bir şeyle ilgili Adı geçen örgüte neden suç duyurusunda bulundunuz? O zaman 
Yalancı kim?

Siz misiniz?

yoksa doğruları yazan.
Biz miyiz?

ADALET HAKLININ YANINDA
Basın Savcılığının daveti üzerine Güvenlik Bürodan memur arkadaşlar bir ifademin olduğunu söylediler ve Beni davet ettiler.Gittim ve ifademi verdim.Delillerimizi de sunduk .Hatta “haberimizin sonunda 2.Hasan Hayri Şengül Vakası mı ? demiştik .

Çok zorlarına gitmiş olmalı ki: Onu da suç duyurusuna ekletmişler.Hasan Hayri Şengül Maltepe Belediyesinde Başkan yardımcısı olduğu dönemde Terör örgütüne yardım ve yataklıktan soruşturma açılmıştı.Biz de Telefon tepelerini yayınlamıştık,Bizim yayınımız sonrası AK Parti Meclis Üyesi şimdiki İlçe Başkanı olan Mehmet Erikçi Meclis de soru önergesi vermişti.
Önergeye Belediye Başkanı cevabında Benim böyle bir konudan haberim yok demişti.

Başkan yardımcın yargılanırken,Nasıl olurda haberin olmaz!

Hasan Hayri Şengül Hala Silivri Cezaevinde tutukluluk sebebi: MLKP Örgütüne para aktarma yardım ve yataklık dan On yıl ceza aldı.
Bu vaka değil de nedir?
Savcılık hakkımızda takipsizlik kararı verdi.
Neden ? Çünkü iftira değil! Yalan değil!
Onlarda bunun yalan olmadığını çok iyi biliyorlar.
Amaç bize gözdağı vermek,Türk Adaletine güvenimiz sonsuz.

Biz yaptığımız her haberimizin arkasındayız.

Hiç kimseden korkmuyoruz,doğru bildiğimiz yoldan devam ediyoruz.

Korkması gerekenler Kamuyu zarara uğratanlar,yolsuzluk yapanlar,ihaleye fesat karıştıranlar .
Sizi koruyanlarda sizde bir gün bunların hesabını kanun önünde vereceksiniz.
Şu an Sizleri birileri koruyor er geç bu ortaya çıkacak.

Kamera kayıtlarıyla tespit edilirse Örgüt üyelerinin gelip görüştüğü nasıl olacak?

Ne diyeceksiniz?

Yaptığımız haberleri muhalefet Meclis Üyeleri Meclis de gündeme getirip önergeler verdiler hiç birine cevap veremiyorsunuz!

Çünkü verecek cevabınız yok.Yalan olsa Biz ortaya Belge bilgi koyuyoruz ya Siz?

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Bildirici
Yusuf Bildirici - 5 yıl Önce

Aklımdayken şu nostalji pazarı ile de bir aciklama yapamamıştı. Ecvet akrabalarına köşeyi döndürürken o da unutuldu gitti.