15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Maltepe’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anması çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Tüm Yurtta olduğu gibi Maltepe'de de 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde şehit düşen 251 vatandaşımız için Maltepe Merkez Camisinde Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu, dualar edildi.

Maltepe Merkez Camisinde duaların ardından cami girişinde duaya katılanlara ikramda bulunuldu. Etkinliğe Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Gazilerine ziyaret

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaralanan gazileri evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Dallı, Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerine oynanan tüm oyunları vatanın kahraman evlatlarıyla her zaman bozduğunu belirterek, içeriden ve dışarıdan kim olursa olsun bu tür hedefleri olanların asla amacına ulaşamayacağını söyledi.

“15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi” konulu konferans yapıldı

Maltepe Kaymakamlığı, “15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü” sebebiyle bir konferans düzenledi.

Maltepe Kaymakamlığı’nın düzenlediği “15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü” konulu konferansta Dr. Ülkü Aytekin konuşma yaptı. 15 Temmuz darbe girişimini kronolojik olarak anlatan Aytekin, dünya üzerinde yaşanan darbe girişimlerinden de bahsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları meydana davet eden çağrısını anlatan Aytekin, 81 ilde okunan salaların toplumda birlik ve beraberlik duygusu oluşturduğuna değindi.

“15 Temmuz” konulu Fotoğraf Sergisi

15 Temmuz’u mercek altına alan etkinlikler kapsamında o gece yaşanan olayların fotoğrafları ‘15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nde gözler önüne serildi.

Sergiye her yaştan ziyaretçi ilgi gösterdi. Sergi, 15 Temmuz haftası boyunca Kaymakamlık Binası’nın 8. katında ziyaretçilere açık olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER