Başkan  Ergin , Emekçinin  Haklarını Ödüyor

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim sürecinde verdiği ‘’emekçi hakkını alacak’’  sözünü tutmaya başladı.  

Başkan  Ergin , Emekçinin  Haklarını Ödüyor

Ayvalık Belediyesi’nde görev yapan emekçilerin emekli ikramiyeleri ve kıdem tazminatları ödendi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin göreve geldiği ilk günden bu yana  ‘’mali disiplin sağlayacağız’’ sözünü tuttu ve içerisinde uzun yıllardır önce emekli olup kıdem tazminatı alamayan emekçilerin de içerisinde bulunduğu 85 emekçinin kıdem tazminatları ödendi.

6 ay önce, Başkan Ergin tarafından Ayvalık Belediye meclisine konu getirilerek, bütçesi hazırlanan birikmiş kıdem tazminatı ve emekli ikramiyeleri için toplam 3.266.000 TL ödenek kullanıldı.

‘’Maaşlar da Günü Gününe Ödeniyor’’

Başkan Ergin, Ayvalık Belediyesi’nden uzun yıllardır eşine rastlamayan bir şekilde, göreve geldiği 11 ayda çalışanlarının maaşlarını günü gününe ödeyerek de bir başka sözünü kısa sürede sözünü tutmayı başardı. 

285 milyon TL’lik borcu olan bir belediyede, bu kadar kısa sürede mali disiplin sağlanması Ayvalık Halkı tarafından takdirle karşılanıyor. 

Başkan Ergin ‘’Güle Güle Harcamalarını Temenni Ederim’’

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ’’ Önce mali disiplin ve işçi alacakları demiştik. Sözümüzü tuttuk. Önceki dönemlerde emekli olup ikramiyelerini alamayan Ayvalık Belediyesinin emekli emekçilerinin Belediyeden olan tüm kıdem tazminatı alacakları bu gün itibariyle ödedik.

İçerisinde 5 yıldan bile fazla zamandır emeklilik kıdem tazminatını bekleyen 85 emekçimizin alacağı olan toplam 3.266.000 TL hesaplarına yatırdık. Güle güle harcamalarını temenni ederim.’’dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER