Gönül Elleri Boat Show’da

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Boat Show’da açtığı stant ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Gönül Elleri Boat Show’da

Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Boat Show Fuarındaki yerini aldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gönüllüsü Tuzlalı kadınlar, kendi ürettikleri el emeği ürünlerini burada hem sergileyip hem de satışa sunarak aile bütçelerine de katkı sağladılar. 

Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, el sanatları kurslarında ürettikleri ürünleri fuarda sergiledi ve satışa sundular. Tuzla Belediyesi standında ayrıca Tuzla İTOSB ve Orhanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri de kendi ürettikleri özel tasarım kolyeler ve sabunları satışa sundular.

Tuzlalı kadınların birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünleri, fuarı gezen misafirler tarafından oldukça beğenildi. Her zevke hitap eden kaliteli ürünleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı olan Tuzla Belediyesi standını ziyaret edenler, el emeği ürünleri hayranlıkla incelerken bol bol da alışveriş yaptılar.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı el emeği ürünlerin satışa sunulduğu etkinlik için “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı bu yıl da Boat Show Fuarındaki yerini aldı. Bizler emeğimizi, alın terimizi ve sevgimizi katarak ürettiğimiz birbirinden güzel ürünlerimizi sunmanın mutluluğunu ve satışını gerçekleştirerek aile ekonomisine katkıda bulunmanın hazını birlikte yaşıyoruz. Bu işin özünde emek var, sevgi var, özen var. Standımızı ziyaret eden ve ürünlerimizden satın alarak bize destek olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz ve misafirlerimizi standımıza bekliyoruz” diyerek herkesi Gönül Elleri Çarşısı standına davet etti.

Tuzla Belediyesi standında en büyük ilgiyi özel çocukların kendi elleriyle ürettikleri ürünler gördü. Belediye standını ziyaret eden misafirler; “Kadınlarımız, özel çocuklarımız ve öğrencilerimiz için böyle ince bir düşünce ile imkan sağlayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, deniz ve denizcilik şehri Tuzla olarak her zaman bu tür sektörel fuarlara destek olduklarını vurgulayarak, “Tuzla bir deniz şehridir. Ülke ekonomisine ciddi gelir ve istihdam sağlayan denizcilik sektörü ilçemizin ismini dünyaya duyuran projelere imza atmaya devam ediyor. Beşincisi düzenlenen Boat Show Tuzla ile yurt içinden ve dışından misafirlere ev sahipliği yaparken, ilçemizin ismini dünyaya taşıyoruz. Bu çalışmalar ülke ve bölge ekonomisi adına çok önemlidir. Ayrıca Gönül Elleri Çarşısı olarak binlerce kadının emeğinin sergilenmesi ile hem el emeği ürünlerimizi sergiliyor, hem de ailelerin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Fuar ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun, tüm hemşerilerimizi standımıza bekliyoruz” diyerek Gönül Elleri Çarşısı davetini yinelemiş oldu.

Bu yıl 5.’si düzenlenen Tuzla Boat Show ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı standı, 15 Mart’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER