İktidar ateşini Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Kemalpaşa ilçe başkanlığı yarışında ben de varım diyen Avukat Ahmet Cemil Balyeli “Bu kongre sürecimizde CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları seçiyoruz. Bu ateşi Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız” dedi.

İktidar ateşini Kemalpaşa’dan yakmaya hazırız!

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin parti içi demokrasiyi yaşattığı kongre süreci tüm hızıyla sürerken delegelerin talebi doğrultusunda Kemalpaşa İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve büyük destek gören Avukat Ahmet Cemil Balyeli, önümüzdeki Pazar günü (22 Aralık 2019) gerçekleşecek seçim maratonuna hazır olduklarını söyledi. Mevcut ilçe başkanının da aday olduğu ilçede iki adaylı kongre günü parti içi demokrasiyi yaşatacak. Kemalpaşa’nın genç, dinamik ve de CHP’yi 2023’te iktidara taşıyacak kadroları seçmek üzere sandığa gideceği Pazar günü büyük bir seçim şöleni yaşayacaklarını vurgulayan başkan adayı Balyeli, ilçede önemli siyasi atılımlar yapmak istediklerini dile getirdi.

TEMİZ, İLKELİ, BİRLEŞTİRİCİ SİYASET İÇİN…

Ahmet Cemil Balyeli delegeleri sandığa çağırarak parti içi demokrasi yarışını taçlandırmalarını istedi. Balyeli yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kemalpaşa kozmopolit yapısı, sanayisi, tarımı, gelişmiş köyleri ile çok özel bir coğrafya. Burada siyaset yapmak da çok özel ve insan odaklı olmak zorunda. Biz Sayın Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı ile yeniden bu topraklarda CHP bayrağının dalgalandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu bayrağı dalgalandırmaya devam edecek ve CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları Pazar günü kurulacak sandıkta seçeceğiz. İlçemizde temiz, ilkeli, birleştirici siyaset için çalışmaya hazırız. Rekor oylarla Kemalpaşa’nın CHP iktidarını devam ettirecek yerel yöneticilerini seçtirmeye hazırız. Eğer seçilirsek ben ve yönetimim bu ilçede bugüne kadar yapılmamış çalışmaları yapmaya, iktidar ateşini buradan yakmaya talibiz. Atatürk’ün mesken tuttuğu bu topraklarda onun mirasını sonuna kadar yaşatmaya, onun ilke ve inkılaplarından ödün vermeden yürüdüğü yolda yürümeye talibiz. Biz iktidar için yola çıkıyoruz, bizim gibi düşünen tüm partililerimizle kafa kafaya vererek yapacağımız çalışmalarla bunu başaracağız. Ben tüm partililerimin ve tüm Kemalpaşa halkının bu gururu yaşamak istediklerini görüyorum. Başarıya olan inancımız tam. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin ülke çapında gösterdiği başarıyı hep beraber, birlik ve kardeşlik içinde iktidara taşıyacağız.”

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER