"İstiklal Marşı okumayan adama yardımı kabullenemeyiz!"

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, Maltepe Belediyesi'nin bugün yapılan Meclis toplantısında gündeme gelen Adalar Belediyesi'ne yapılmak istenen akaryakıt yardımıyla ilgili konuştu.

"İstiklal Marşı okumayan adama yardımı kabullenemeyiz!"

Maltepe AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, bugün Maltepe Belediye Meclisi'nde gündeme gelen Adalar Belediyesi'ne yapılacak akaryakıt yardımıyla ilgili "İstiklal Marşı'nı okumayan bir adama Maltepe'nin bütçesinden yardım yapılmasına karşıyı. Maltepe'nin parası Maltepe esnafına, Maltepe'nin fakir fukarasına, Maltepe'nin işçisine, emekçisine verilsin.

Grev yapan temizlik işçilerinden kısıp Adalar Belediyesi'ne verilemez! Belediye Başkanı'nın birilerine diyet borcu mu var?" dedi.

"MARMARİS'TEKİ OTELİNİ SATIP VERSİN"

Erikçi sözlerini "Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç illa da vereceğim diyorsa Marmaris'deki otelini satıp versin. Maltepe'nin parasını önüne gelene dağıtamaz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup çevik
Yakup çevik - 4 yıl Önce

Yüreginize Agzınıza saglık Başkanım önce çöplükten bizleri kurtarsın uçurumlaşmış yolları en önemlisi çocukların lise sorunu var park sorunu var cami sorunu var birilerine peşkeş çekecegine ken sorumlu oldugu bölgeyi adam gibi yapsın bunlar sadece bazıları çok daha fazlası var Rahmetli Kemal sunanını bir filmi vardı zübük diye Ali kılıç zübügüde geçtin sabrımız tükenmek üzere bilmiş ol ben fındıklı mahallesindeyim sormak istersen

İlhan DERİNBAY.
İlhan DERİNBAY. - 4 yıl Önce

Muhterem çok kıymetli başkanım; bizim sizler gibi “ REİSİMİZ GİBİ” davasında dik duran başkanlara ihtiyacımız var; Allah yolumuzda muaffak eylesin, üstün başarılarınızın devamını dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

SIRADAKİ HABER