O Can Çekişirken Onlar Seyretti

Batman Şehirlerarası otogarda yaşanan kan davası Cinayetinde bir genç 20 bıçak darbesiyle can çekişirken herkes seyretti.

O Can Çekişirken Onlar Seyretti

Batman Şehirlerarası otogarında kan davası yüzünden 20 yerinden bıçaklanan 20 yaşındaki genç can çekişirken polislerin müdahale etmemesi büyük tepki topladı.

OTOGARDA PUSU

Bıçaklanarak öldürülen Suat Yükselboga  isimli gencin Babasının yanına mevsimlik işçi olarak gideceğini haber alan R.K.A.K.Kardeşler agbeylerinin öcününü almak için otogara gittiler,İddialara göre orada bir süre pusu kuran kardeşleri farkeden makdul ve katil zanlısı kardeşler arasında kovalamaca yaşandı,Otogarda sıkıştırdıkları genci 20 yerinden bıçaklayan katil zanlısı,Suat Yükselboğa'nın ölmesi için başında bekledi.Olay yterine gelen polislerin ise sadce çevre güvenliği alması dikkat çekti.

Görüntülerde, dakikalar sonra katil zanlısının yanına gelen sivil giyimli bir kişi elindeki bıçak ve sopayı alarak polise teslim etti.

Ağır yaralanan ve dakikalarca yardım bekleyen talihsiz genç ise, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi alınan Suat Yüksekbağ, memleketi Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Korkunç cinayetle ilgili ise 4 kişi gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER