Maltepe Cem Vakfı Kurucu Başkanı'ndan şok paylaşım

Maltepe Cem Vakfı Kurucu Başkanı Hüseyin Koca, Maltepe’de Cem Evi sorunuyla ilgili şok bir paylaşım yaptı.

Maltepe Cem Vakfı Kurucu Başkanı'ndan şok paylaşım

Başkan Hüseyin Koca’nın yaptığı Bu Paylaşımını noktasına virgülüne dokunmadan paylaşıyoruz:


'MALTEPE GÜLSUYU CEMEVİNDE KİRLİ OYUNLAR'Hüseyin Koca'ın  yayınladığı yazı şöyle devam ediyor.
2015 yılında Türkiye’de, Avrupa’nın “Alisiz Alevilik” teorisiyle Aleviliği İslamiyet’in dışında bir azınlık dini olarak gösterip Türkiye’yi kaosa sürükleme çalışmaları Devletimizin çalışmaları ile önlendi.
Avrupa ülkelerinin Türkiye'deki Aleviler üzerinden gerçekleştirmek istedikleri gizli planları Deşifre edildi.

O Yılları Hatırlayalım;
Alevililiğin İslamiyet'in özü olduğunu hazmedemeyenlerin ve bin yıllık perçinleşmiş kardeşliği bölmek için başta Almanya, Fransa ve birçok Avrupa ülkesi tarafından Aleviliği İslamiyet'in dışında bir azınlık dini olarak gösterip Türkiye'nin kaosa sürüklenmeye çalışıldığını, "Alisiz Alevilik" projesi için Almanya'nın sadece resmi kayıtlara göre bütçesinden 30 milyon Avro ek para ayırdığını ve bu paranın ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen paraların Türkiye'deki değişik Alevi kurumları tarafından Türkiye'ye sokulduğunu, söz konusu bu paraların ise Türkiye'deki Aleviliği İslamiyet'in dışında bir azınlık dini olarak göstermek amacıyla kullanmışlardı.
Avrupa'dan bazı maşa Alevi kuruluşları aracılığıyla sokulan paraların altında yatan asıl sebep ise ;"Bu paralarla Türkiye'deki Alevi vatandaşları terörize edip buradan da 'Türkiye Cumhuriyeti devleti Alevileri ötekileştiriyor. Onlara ayrımcılık yapılıyor' diyerek amaçları Avrupa nezdinde Türkiye'de bölücü bir çalışma yürütmek" idi.
Aleviler üzerinde büyük oyunlar kuranların hevesleri, gerçek Alevilerin bu oyunlara düşmemesi ve Devletimizin deşifre etmesi sayesinde, şer güçlerin planları Türkiye'de tutmadı.

Maltepe’de Neler Yaşandı.?

2014 Maltepe Belediye seçimlerinin ardından Maltepe’de özellikle Alevi vatandaşlarımız ile ilgili çok önemli çalışmalar yürütüldü. Hatırlarsınız Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin bile cemevleri ibadethanedir, kararı öncesinde Maltepe Belediye Meclis Kararı ile Cemevlerine İbadethane statüsü verilmişti. Ancak Bu meclis Kararı Maltepe Kaymakamlığının Mahkemeye itirazı sonrası kaldırıldı. Türkiye’de Yasa değiştirmenin sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinde olduğunu Oyunu kuranlar ve yönetenler çok iyi biliyordu. Bu işin olmayacağını da iyi biliyorlardı Ama Maltepe’deki Alevi Vatandaşlarımızı bir yerde toparlamak istiyordu. Yaptığı Meclis Kararı işi de sadece bu idi. Bir Guruba şirin görünecek ben sizin Alinizim, bende sizdenim sizin için her şeyi yaparım söylemleri ile Alevi Vatandaşlarımız kendi etrafına kenetleyeceklerdi.
İlerleyen yıllarda Maltepe’de bir şahıs etrafında oluşturulan bir ekiple bir dernek kuruldu. Bu dernek Maltepe Gülsuyu Cem Evine Geldi Oturdu. Biz Aleviyiz burası Bizimde Cemevimiz dedi. Yıllardır Cem Vakfına tahsis edilen Cem Evi, bir dernek tarafından dışlanacaktı, 2 gurup arasında kavgalar çıkacak ve Alevi vatandaşlarımız 2’ye bölünecekti.

Öylede oldu..

Sanki gizli bir el, oyunu kurmuştu.

Özel Amaçlar içi kurulan Bu oyunun adı Böl-Parçala-Yönet

Evet başarılmıştı.

Alevi Vatandaşlarımız ikiye bölündü.

Şimdi Sırada Yönetme zamanı
Maltepe Gülsuyu Cem Evi Arazisini ve Cem Evini Maltepe Belediyesi 29 Yıllığına Belediye Başkanının Başkanlığını yaptığı Süreyya Paşa Vakfına verdi. Vakıfta 25 yıllığına Belediye Şirketi Mataş’a kiraladı.

Şu anda Mataş üzerinde bulunan Gülsuyu Cem Evi için, yeni bir serüveninde yolları açıldı.

Çünkü Maltepe Belediyesi Maltepe Gülsuyu Cem Evi’ni, Ne Cem Vakfına Ne de sonradan kurulan Cem Evi Derneğine vermeyip Maltepe’de yeni kurulan ve iddiaya göre de Maltepe’de Alisiz alevilik proje çalışmalarını yürütecek olan

Bir vakfa vereceği iddia ediliyor.

Vakıf yöneticileri özenle seçilmiş ve birçoğunun Almanya başta olmak üzere Avrupa Ülkeleri Bağlantılı İnsanlar olabileceği ve Bu Vakıf üzerinden de 2015 yılında devletin deşifre ettiği Alisiz Alevilik Projesi yeni bir oluşumla ilmek ilmek işlenerek faaliyete sokulacağı,

Şimdi Takip Etme Zamanı….

Maltepe Belediye Başkanlığı Maltepe Gülsuyu Cem Evini Maltepe Belediye Şirketi Mataş’la mı yönetecek, Cem Vakfı’na mı verecek, Maltepe Cem Evi Derneğine mi verecek ya da yen kurulan bir vakfa mı verecek.

Hep Birlikte göreceğiz.

Kalın Sağlıcakla…

Bu iddialara muhatapların ne cevap vereceği merak konusu olurken Maltepe'de yeni bir vakıf kurulma çalışmaları başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alevilik
Alevilik - 4 yıl Önce

Ali Kilic, Ali siz Aleviligi savundugu icin, Avrupa daki bazi ataistleri getirip, bolup parcalayacak, Islamiyetden, Ehlibeyt yolundan uzaklastiracak ekibini kuracak.

SIRADAKİ HABER