Uğural'dan Maltepelilere sitem: Hırsızları seviyorlar

Ali Kılıç'ın gider ayak 250 kişiyi Maltepe Belediyesi'nde işe almasına tepki gösteren İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural ilçe halkına sitem etti

Uğural'dan Maltepelilere sitem: Hırsızları seviyorlar

 31 Mart yerel seçimlerinde Maltepe'yi yine CHP, Mimar Esin Köymen'le kazandı.

10 yıllık Ali Kılıç döneminde beklediği halkçı ve hiizmet odaklı belediyeciliğe kavuşamayan Maltepe halkı, Köymen'in bir an önce birikmiş sorunlara çözüm getirmesini bekliyor.

Göreve büyük bir hevesle başlayan Esin Köymen'in ise şimdilik eli kolu bağlı. Zira eski başkan Ali Kılıç'ın gider ayak işe aldığı 250 kişi ile daha önceden doldurduğu kadroların getirdiği mali yük Maltepe Belediyesi'ni adeta uçurumun dibine itmiş durumda.

Muahelefet belediye başkanı olmasına rağmen Süleymen Soylu ve Binali Yıldırım'la sürekli istişare halinde olan Ali Kılıç'ın dönemi inceleme altında olduğu için Köymen, şimdilik istediği gibi hareket edemiyor.

Proje çok ama para yok. Yapılacak müfettiş incelemeleri sonrası işe alınan 250 kişinin akıbetini zaman gösterecek.

Esin Köymen, aynı partili olduğu için Ali Kılıç'ın yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlükere ses çıkarmaması durumunda kendisi de halk nezninde kredisini kısa zamanda bitirme tehlikesiyle karşı karşıya.

UĞURAL'DAN CHP'YE YAYLIM ATEŞ: HIRSIZLAR

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, 15 yıllık CHP döneminin hesabını sormak için aday olduğunu ancak Maltepe halkının ideolojik sebeplerle CHP adayını seçtiğini ifade ederek "Tabii ki bunlara 15 yılın hesabını sormak gerekiyor. O hesabı soracak olan kişi Ramazan Ugural idi.

Maltepe’nin hakkını, çıkarlarını korumak ve Maltepe’ye düzeltme için ben zaten aday olmuştum ama Maltepeli hemşerilerimiz daha çok hırsızı sevdiği için yüzde 60'la yine arkadaşları yönetime getirdi.

Onun için inanın bana bunlara hiç kimse hesap falan sormaz. Bu düzen böyle devam eder" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 21:18

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER