Başkan Karakaya asker uğurladı

Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Esentepe Mahallesinden askere gidecek olan Muhammet Emin Çetin için düzenlenen asker uğurlama eğlencesine katıldı. 

Başkan Karakaya asker uğurladı

Gecede bir konuşma yapan Kartal Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Karakaya “Rabbim Muhammet Emin kardeşimizi sağlıcakla peygamber ocağına ulaşmayı nasip etsin inşallah. Gençlerimizin, aziz Türk Milletine yakışır bir şekilde vatani görevlerini yaparak, burunları bile kanamadan sevdiklerine ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum. Orası bizim ezanımızın dinmemesi, bayrağımızın inmemesi için mücadele verdiğimiz kutsal peygamber ocağımızdır. Şimdiden evladımıza hayırlı tezkereler diliyorum. ” diye konuştu. 

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu da yaptığı konuşmada Kartallı gençlerimizin bu vatanı korumaları ve Türk Halkının geceleri rahat uyuması için asker ocağına uğurladıklarının altını çizerek “İnşallah sağlıcakla gidip, burnunuz bile kanamadan yuvanıza geri dönersiniz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Adayı Karakaya  ve İlçe Başkanı Gündoğdu  askere gidecek olan Muhammet Emin Çetin’i  tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 00:59

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER