Başkan TUNÇ'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98.Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan TUNÇ'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Milletvekili Tunç mesajında, İstiklal mücadelesini taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan 30 Ağustos zaferiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığını belirterek, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla anıyorum dedi.

Milletvekili Tunç mesajında şunları söyledi: "Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde ortaya koyduğu var olma iradesi, kahraman Mehmetçiğin cesaret ve fedakarlığı, tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimizi 30 Ağustos 1922'de "büyük zafer”e ulaştırmıştır. İstiklal mücadelesini taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır.

Sayıca kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kere daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur, her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

AK Parti iktidarları döneminde siyasette, ekonomide, askerî alanda kendi kararlarını kendi alan, kendi hedeflerini kendi belirleyen, kendi projelerini kendi uygulayan bir Türkiye inşa ettik. 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğiz.

Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Yılmaz Tunç

AK Parti Bartın Milletvekili

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER