"Esin Köymen hepsine dava açmış"

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, imar problemleri yaşayan site sakinleri ile bir araya geldi ve çözüm için gereken desteği vereceklerini söyledi.

"Esin Köymen hepsine dava açmış"

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, imar problemi yaşayan ve kentsel dönüşüm isteyen site sakinleri ile bir araya geldi. Zümrüt sitesinde düzenlenen buluşmaya Yeşil Belde Sitesi, Palmiye Sitesi, Entel Sitesi, Zümrüt Sitesi ve Kaleyurt Sitesi sakinleri katıldı. 
  Site yöneticilerini dinleyen Kadem Başkan imar problemlerinin çözümü noktasında gereken desteği vereceğini söyledi. 

  Kentsel dönüşümün bir tercih değil zorunluluk olduğunu ifade eden Kadem Ekşi, “Deprem gerçeği var. Bu işin şakası da yok. Bu işi bitirmemiz lazım. Bunu da İstanbul’da yapacak olan irade AK Parti’dir. Bu bir hakikat. Hala kentsel dönüşüm davalarına sığınıp süreci durduran bir yönetim anlayışı var. Şu anki CHP Maltepe adayı (Esin Köymen) bunların hepsine dava açmış. Bizim önceliğimiz yaşam hakkı, insanların barınma hakkı. Biz buna odaklanacağız. Tek derdimiz insanımız sağlıklı huzurlu şekilde yaşamını sürdürebilmesi. Biz bunu ödev olarak alıyoruz. Bu işi tereyağından kıl çeker gibi halledeceğiz” dedi.

  31 Mart yerel seçimlerinde site sakinlerinin desteğini isteyen Ekşi, “Hizmet, insan, çevre ve değer odaklı bir yönetim anlayışı için sizlerden destek istiyoruz. Bunu başkaları yapmayacak. Onlar yine fil dişi kulelerinde oturup ahkam kesecekler. Ama siz kaderinizle çaresiz şekilde başbaşa kalacaksınız. Biz sizlerin yanındayız. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Bayram Şahin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER