İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Üst düzey Yöneticilere Çağrı

İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU İstifa etmeyen üst düzey yönetici Genel sekreter ve Yardımcılarına çağrıda bulunarak istifa etmelerini istedi.İmamoğlu şunları söyled

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Üst düzey Yöneticilere Çağrı

İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU İstifa etmeyen üst düzey yönetici Genel sekreter ve Yardımcılarına çağrıda bulunarak istifa etmelerini istedi.İmamoğlu şunları söyledi:

Şirketlerle ilgili şu anda anlaşılmaz bir direnç yaşanıyor. Örnek vereyim hani biz istifa ettik diye helallik isteyen genel sekreter ve yardımcıları toplam 10 kişi şu anda İBB’nin en önemli 10 iştirakinin yönetim kurulu başkanı. Bu nasıl istifa? Dolayısıyla ben o 10 şahsa ve diğerlerine diyorum ki; bakın milletin malının üstüne oturdunuz. 31 Martta seçim oldu. Bu tartışmalar yüzünden bence hakları olmayan maaşları alıyorlar. Hakları olmayan. Çıkartırız da onun bedellerini. Hakları olmayan maaşları aldıkları gibi ne şekilde yönettiklerine dar dair bilgi sahibi değiliz. 60 milyara varan İstanbul konsolide bütçesinin, 40 milyara yakınını yöneten kişiler şu anda bizim ekibimiz değil. Dolayısıyla, biz bir an önce görevlerinden istifa etmelerini bizim ona göre genel kurulları yapmamızı ve bir an önce vatandaşa hesap vereceğimiz beş yılın başlangıç gününden itibaren bizim irademizin o yönetimlere yansımasını istiyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER